Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Στη σκιά των όσων συγκλονιστικών γεγονότων συμβαίνουν γύρω από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, σήμερα θα ασχοληθούμε με στοίχημα. Οι εξελίξεις βέβαια στο θέμα είναι ραγδαίες μέρα με τη μέρα, έρχονται στο φως περισσότεροι διάλογοι που καταδεικνύουν τη σαπίλα που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Προσωπικά, δε μου έχουν προξενήσει τη παραμικρή έκπληξη τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ειδικά μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη έβαζα πλέον το χέρι μου στη φωτιά ότι υπάρχουν πολλά στημένα. Για αυτό και αμέσως μετά το παιχνίδι, έκανα την εκτίμηση ότι τα διαιτητικά λάθη δεν ήταν ανθρώπινα. Κάτι βέβαια που μένει να αποδειχθεί. Τέλος πάντων, αυτά θα τα δούμε καθ όλη τη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Στα του στοιχήματος, ο ΟΠΑΠ προκειμένου να εμπλουτίσει το κουπόνι έβαλε και τη Β' Βραζιλίας στο κουπόνι. Προσωπικά, είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν το γνωρίζω. Ξέρω κάποιες ομάδες που αγωνιζόντουσαν παλαιότερα στην πρώτη κατηγορία αλλά μέχρι εκεί. Ως εκ τούτου, μη περιμένετε από εμένα να ασχοληθώ επί του παρόντος με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διότι σέβομαι όλους εσάς τους αναγνώστες που με τιμάτε καθημερινά με την επισκεψημότητά σας και θα ήταν απρέπεια, να έγραφα πράγματα τα οποία δε γνωρίζω.

Κατά τα άλλα, συνηθισμένο κουπόνι Σ/Κ, όπου επί προσθέτως έχουμε τους τελικούς σε Gold Cup και Under 21. ΗΠΑ Μεξικό και Ισπανία Ελβετία. Κατά τεκμήριο οι δύο καλύτερες ομάδες έφτασαν στο τελικό και στις δύο διοργανώσεις. Φαβορί είναι η Ισπανία και το Μεξικό. Αλλά στοιχηματικά δε θα με απασχολήσουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Κατά συνέπεια, από τα 23 παιχνίδια που έχει το σημερινό πρόγραμμα θα κρατήσω μία δυάδα.

215 1 2,10
Εδώ παίζω αποκλειστικά απόδοση. Το 2,10 του ΟΠΑΠ είναι η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορεί στον άσσο, τα περισσότερα γραφεία στοιχημάτων έχουν κατεβάσει τον άσσο στο 1,85-1,90. Εκτιμώ ότι το ίδιο θα κάνει και ο ΟΠΑΠ, μέχρι το μεσημέρι. Προφανέστατα δεν είναι εύκολο σαν σημείο, είναι αμφίρροπο το παιχνίδι. Η Άαλεσουντ έχει ξεκινήσει πολύ καλά, ή μάλλον εξαιρετικά για τις δυνατότητές της, βρίσκεται στη 3η θέση με 20 βαθμούς (6-2-4), από την άλλη η Λίλεστρομ κινείται σε μέτρια επίπεδα και σήμερα θα έχει πολλές απουσίες μεταξύ αυτών και του πρώτου της σκόρερ Ιγκιέμπορ (11/6). Νομίζω ότι ο άσσος έχει τύχη, έστω και με ρίσκο.

230 1 1,45
Καταρχήν το 1,45 του ΟΠΑΠ είναι από τις καλύτερες τιμές που κυκλοφορούν στον άσσο του Σολτ Λέικ. Υπάρχουν εταιρίες που έχουν ρίξει τον άσσο ακόμα και στο 1,35. Το Σολτ Λέικ που παραδοσιακά διαθέτει μία ισχυρή έδρα, αλλά εκτός έδρας χάνει πολύ από τη δυναμική του, αποτυπώνεται και φέτος στη βαθμολογία. Είναι επίσης εμφανή τα προβλήματα στην επίθεση, όπου διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο MLS αλλά ταυτόχρονα διαθέτει, μακράν τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Από την άλλη το Τορόντο έχει μόλις δύο νίκες σε 17 παιχνίδια, εκτός έδρας μετρά (0-4-3) και ακόμα τη χαρά της νίκης δεν την έχει γευτεί. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, αγνοεί τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές και σήμερα θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Συνεπώς είναι μία ευκαιρία για το Σολτ Λέικ να πάρει τη νίκη μέσα στην ισχυρή του έδρα και να ξεκολλήσει από τις ισοπαλίες, τρεις συνεχόμενες έχει.

Καλή τύχη.