Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ !

Τη κατάκτηση του 32 πρωταθλήματος, και ένατου συνεχόμενου πανηγυρίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του με 101-94 επί του Ολυμπιακού στη παράταση.Με τους Πειραιώτες να μένουν για 14η χρονιά χωρίς πρωτάθλημα.

Παρ ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης τραυματίστηκε στην αρχή του παιχνιδιού και δε μπόρεσε να αγωνιστεί, ο Παναθηναϊκός, όπως είπε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, έδειξε πως έχει μέταλλο και οι παίχτες του Ομπράντοβιτς νίκησαν για πάρτι του. Ο Φώτσης ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικός έχοντας 6 στα 6 στα τρίποντα, όλα σε κομβικά σημεία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με αποτέλεσμα το τεράστιο κενό του αρχηγού να μη φανεί.Ο Βatman τέλειωσε το παιχνίδι με 22 πόντους όσους και ο Μπατίστ, όπου και σήμερα ήταν από τους κορυφαίους.

Το παιχνίδι κατά την άποψη μου κρίθηκε τόσο στην ευστοχία των παιχτών του Παναθηναϊκού στις βολές όσο και στα πολλά περισσότερα ριμπάουντ επιθετικά και αμυντικά που είχε ο Παναθηναϊκός. Μόλις τρία επιθετικά ριμπάουντ ο Ολυμπιακός έναντι 16 του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Μπουρούσης και ο Σπανούλης ήταν ο καλύτεροι του παίχτες με 16 πόντους και 18 πόντους αντίστοιχα. Κάπως έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι παντοτινός πρωταθλητής.