Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ


Καταρχήν να σας πω ότι σας γράφω από το Παράδεισο καθώς χτες  ξεκίνησε η καταστροφή του κόσμου. Βγαίνει ο καθένας και λέει ότι προφητεία (μαλακία) του κατέβει στο κεφάλι και το κακό είναι ότι υπάρχουν θύματα που τον πιστεύουν. 21 Οκτωβρίου λένε ότι θα ολοκληρωθεί η καταστροφή, οπότε σας περιμένω και τους υπόλοιπους στο Παράδεισο. Είναι ωραία εδώ. Μετά το 2012 θα έχουμε ακόμα μία καταστροφή, αυτή την έχουν προφητεύσει οι Μάγια. Οπότε οι απανταχού τσαρλατάνοι έχουν μπόλικη δουλεία. 

Πάμε στα σοβαρά, όπου πολύ καλά κύλησε το χθεσινό κουπόνι με πολλά σημεία που είχαν παιχτεί επαληθεύτηκαν. Στην Ισπανία για παράδειγμα πέρασαν όλα τα σημεία με εξαίρεση την Λα Κορούνια όπου ηττήθηκε από τη Βαλένθια και αποχαιρέτησε την Primera και του χρόνου θα παίζει με την Ουέσκα και τη Χερέθ στη Segunda. Εκεί που κάποτε η Λα Κορούνια ήταν στις ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στην Ισπανία αλλά και είχε μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια έχει μία κάθετη πτώση με αποκορύφωμα φέτος όπου αποχαιρέτησε τα σαλόνια της Primera. Κατά τα άλλα, μας πέρασε το διπλό της Σαραγόσα και της Σάλκε ενώ δεν επαληθεύτηκε ο πολύ φορτωμένος άσσος της Γκαζιαντεπσπορ κόντρα στα δεύτερα της Μπεσίκτας. Το παιχνίδι το παρακολούθησα με τη Γκαζιαντεπ να χάνει αρκετές ευκαιρίες αλλά να μένει τελικά στο 0-0. Πάμε όμως και στα σημερινά,


308 2 1,45 (έπεσε η απόδοση)
Και πώς να μην πέσει η απόδοση αφού το αρχικό 1,60 του ΟΠΑΠ ήταν η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορούσε. Τη στιγμή μάλιστα που την προηγούμενη εβδομάδα στην Αυστρία έγινε πανηγύρι, περάσανε όλα τα σημεία και ο ΟΠΑΠ είχε τις καλύτερες αποδόσεις. Και σήμερα θα πάω στο διπλό της Στουρμ γιατί πολύ απλά το παιχνίδι είναι must win. Προτελευταία αγωνιστική, είναι στο +1 από τη Σάλτσμπουργκ και αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα οφείλει να περάσει από την έδρα της αδιάφορης και πολύ μέτριας Νέουσταντ. Είδα το παιχνίδι της Στουρμ με τη Λίντσερ τη προηγούμενη αγωνιστική και οφείλω να πω ότι η Στουρμ μου άρεσε. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, παίζοντας μονότερμα τη Λίντσερ πέτυχε το γκολ και από εκεί και ύστερα έκανε συντήρηση δυνάμεων. Νομίζω ότι θα φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Νέουσταντ. Σημειώστε επίσης, ότι οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Με τον νυν χρηματοδότη της Στουρμ να ήταν χρηματοδότης της Νέουσταντ όπου και την ανέβασε από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην πρώτη.

341 1 1,50
Θα μου πείτε, τι ασχολείσαι με αδιάφορα παιχνίδια ; Εύλογη η ερώτησή σας. ΑΛΛΑ όταν βλέπεις στο αγγλικό ανταλλακτήριο να παίζονται, από μέρες και ο τζίρος να έχει φτάσει στις 600,000 ευρώ, ( τα 300,000 χιλ. έχουν παιχτεί σήμερα) με το 99% των χρημάτων στον άσσο, κάτι συμβαίνει. Διότι ένα τέτοιο αδιάφορο παιχνίδι δεν θα έπρεπε να είχε μία τέτοια κατανομή στα χρήματα. Φυσικό και επόμενο όλες οι εταιρίες στοιχημάτων αν έχουν κατεβάσει την απόδοση κάτω και από το 1,50. Το 1,50 είναι η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορεί.

361 1 1,55
Τελευταίο χαρτί του Παναθηναϊκού για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν δεν κερδίσει και σήμερα… αντίο ζωή πλέον το έργο. Τελευταίο παιχνίδι για το Ζιλμπέρτο Σίλβα μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ένας παίχτης όπου τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα του Παναθηναϊκού, και παρ ότι, μέχρι πρότινος, αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας δεν δημιούργησε το παραμικρό στην ομάδα και ας έχει ακούσει διάφορα από κάποιους αδαείς στην εξέδρα. Όταν δεν αγωνιζότανε, ο Παναθηναϊκός αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους είχε τεράστιο πρόβλημα στα μετόπισθεν. Πραγματικά η παρουσία του, ήταν αξιοθαύμαστη. Επιστρέφοντας στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός έδειξε κάποια σημάδια ζωής στο παιχνίδι με το Βόλο έγινε και το σκηνικό που έγινε με το Μπέο και το Μαρινάκη όπου διαμρτύθηκαν γιατί ορίστηκε ο Κάκος και όχι ενδεχομένως ο Καλόπουλος και η απάντηση που ήρθε από τη ΠΑΕ θέλω να πιστεύω ότι θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στους παίχτες για νίκη απόψε στο παιχνίδι με το ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θα έχει και τρεις σημαντικές απουσίες του Γκαρσία, του Ιβιτς και του Μουσλίμοβιτς. Πάμε στον άσσο λοιπόν.

Καλή τύχη.