Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Εκπληκτικά κύλησε η χθεσινή μέρα, όπου είχαμε το απόλυτο με Αούστρια άσσο, Στουρμ Γκρατς διπλό, άσσο Ράσινγκ και Βολφσμπουργκ διπλό. Μάλιστα στα τρία πρώτα είχαμε εντοπίσει και το γεγονός ότι οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ ήταν από τις καλύτερες που κυκλοφορούσαν. Πάμε όμως στα σημερινά,

328 2 1,55
Το παιχνίδι για τη Σάλτσμπουργκ μετά τις χθεσινές νίκες της Αούστρια και της Στουρμ, που μας πλήρωσαν, έχει χαρακτήρα must win αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Μετά τη χθεσινή νίκη της Στουρμ Γκρατς, είναι στο -4 ενώ τη πέρασε στη βαθμολογία και η Αούστρια, φυσικά με μία νίκη σήμερα επί της παντελώς αδιάφορης Μάτερσμπουργκ, ξανά ανεβαίνει στη δεύτερη θέση και παραμένει σε απόσταση βολής από τη πρώτη θέση. Η Μάτερσμπουργκ το τελευταίο καιρό, εμφανίζεται αδιάφορη και εντός έδρας έχει μόλις τρεις νίκες σε 16 παιχνίδια. Το 1,55 του ΟΠΑΠ κρίνεται αρκετά καλό ως απόδοση, είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν. Μάλλον αδιάβαστοι είναι στον ΟΠΑΠ στην Αυστρία, το εντοπίσαμε χτες και πληρωθήκαμε.

755 1 1,75 (+2,5)
Ο εξάστερος πλέον Παναθηναϊκός, έχει βρει ρυθμό και οδεύει ολοταχώς για το τρεμπλ. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, θέλει το κύπελλο για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας. Και να δώσει μία συνέχεια στις νίκες που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Η ψυχολογία της ομάδας του Ομπράντοβιτς είναι στα ουράνια και νομίζω ότι και από κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Η απουσία του Νεστέροβιτς σε συνδυασμό με τις πολύ καλές εμφανίσεις των Μπατίστ και Βουγιούκα δίνουν ένα κρυφό ατού στο Παναθηναϊκό. Άσσος λοιπόν.

376 2 1,65 (έπεσε η απόδοση)
Λογικό και αναμενόμενο να πέσει η απόδοση, αφού πλέον το διπλό κυμαίνεται γύρω στο 1,70 κατά μ.ο . Βάζω στοίχημα ότι στο λεξικό του Μουρίνιο η λέξη αδιάφορος δεν υπάρχει. Φαίνεται εξάλλου, με τη Βασίλισσα να ρίχνει μεσοβδόμαδα 4 στη Χετάφε και το προηγούμενο Σάββατο 6 εκτός έδρας στη Σεβίλλη. Δυστυχώς όμως για αυτήν, φορμαρίστηκε σε λάθος σημείο. Από την άλλη η Βιγιαρεάλ έχει κλειδώσει τη τέταρτη θέση και μαθηματικά, προέρχεται από δύο λευκές ισοπαλίες κόντρα σε Μαγιόρκα και Αλμερία. Αμφότερες εκτός έδρας. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της και ποντάροντας στις ορέξεις του Ρονάλντο, πάω στο διπλό.

Καλή τύχη.