Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Εξαιρετικά μας κύλησε και η χθεσινή ημέρα, όπου είχαμε 3 στα 4. Μας πέρασε το διπλό της Χέρακλες (2,30) με ανατροπή, το διπλό της Σεβίλλης (1,65) και ο άσσος της Φενέρμπαχτσε (1,45). Το σημείο που δεν πέρασε ήταν το διπλό της Φέγενορντ (1,60) όπου έχασε στην έδρα της Φένλο με 3-2.

Το σκορ όπως και να το κάνουμε είναι μαγική εικόνα. Έτσι όπως είδα εγώ τουλάχιστον το παιχνίδι, η Φενλο μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και δίκαια προηγήθηκε με 1-0. Από εκεί και πέρα όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Φέγενορντ την είχε μονότερμα. Οι παίχτες της Φέγενορντ είχαν μπει αποφασισμένοι για την ανατροπή, πάνω στη πίεση στο 68 έρχεται και ισοφάριση όμως στο 71 σε μία αντεπίθεση γίνεται 2-1 από το Μούσα. Οι παίχτες της Φέγενορντ δεν το έβαλαν κάτω και στο 75 ισοφάρισαν σε 2-2. Και η πίεση συνεχίζεται. Στο 80 όμως σε μία βαθιά μπαλιά ένας αμυντικός της Φέγενορντ με μία λανθασμένη κεφαλιά, περνάει από πίσω του, στο Μουσά που βγαίνει τετ α τετ και πάνω στην έξοδο του τερματοφύλακα πασάρει στον Ουνσέμπο και προ κενής εστίας δε δυσκολεύεται να κάνει το 3-2. Το ερώτημα στο οποίο δεν έχω απαντήσει ακόμα, είναι γιατί τόσο ζήλος από πλευράς Φένλο αφού ήταν αδιάφορη. Το γιατί ήταν αδιάφορη τον αναπτύξαμε εκτενώς χτες.

Τέλος πάντων, πάμε στα σημερινά όπου έχουμε ένα κουπόνι ασυνήθιστα μεγάλο και θα κρατήσω μόνο μία δυάδα. Το διπλό της Νόργουιτς και τον άσσο της Άνγκελχολμς.

451 1 1,50
Η Άνκελχολμς εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στη Superettan, έχει το απόλυτο με τρία στα τρία. Από την άλλη η νεοφώτιστη Κβίντινγκ δεν λέει και πολλά πράγματα, δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα άσσο στήριγμα. Fair η απόδοση του 1,50.

462 2 1,85
Νόργουιτς και Κάρντιφ παλεύουν για την απευθείας άνοδο. Η Νόργουιτς βέβαια έχει το πλεονέκτημα ότι είναι +1 βαθμό μπροστά και κρατά τη τύχη της στα χέρια της ή μάλλον στα πόδια της. Επίσης έχει και ένα δεύτερο πλεονέκτημα, το γεγονός ότι θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της Κάρντιφ που παίζει στις 19:15, εντός έδρας με τη Μίντλεσμπρο. Η Νόργουιτς που διαθέτει μακράν τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 80 γκολ και εκτός έδρας μετρά (9-9-4), αντιμετωπίζει την παντελώς αδιάφορη Πόρτσμουθ. Η οποία Πόρτσμουθ τις τελευταίες αγωνιστικές μοιάζει σαν να βρίσκεται ήδη σε διακοπές. Αν η Κάρντιφ έχει κερδίσει πριν, θα πάω με κλειστά μάτια στο διπλό. Αν όμως δεν κερδίσει τότε υπάρχουν δύο σκέψεις. Η μία θέλει τη Νόργουιτς και με ισοπαλία να βολεύεται αφού τη τελευταία αγωνιστική παίζει εντός έδρας με την επίσης αδιάφορη Κόβεντρι και η δεύτερη σκέψη είναι, νικά και τελειώνει την υπόθεση άνοδο από σήμερα. Το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό, θα έχει και κόσμο στο πλευρό της, είναι και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, οπότε πάμε στο διπλό.

Καλή τύχη.