Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Είναι φανερό πλέον ότι ο παναθηναϊκός έχει καταντήσει περιοδεύων θίασος και να αποτελεί τη χαρά του εκάστοτε αντιπάλου. Για τρίτη σερί αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη στα πλέι οφ, αφού και σήμερα ηττήθηκε εύκολα με 2-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Δε θα σταθώ στη διαιτησία, που για πολλοστή αδίκησε το Παναθηναϊκό διότι πλέον το έχουμε συνηθίσει.

Οι παίχτες του Παναθηναϊκού για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν προκλητικά αδιάφοροι, φαινόταν αυτό. Οι περισσότεροι απ αυτούς έχουν κλείσει ήδη τις μεταγραφές τους οπότε έχουν γράψει την ομάδα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Η συμπεριφορά τους αγγίζει τα όρια της πρόκλησης. Αλλά όταν υπάρχει μία ανύπαρκτη διοίκηση να τους βάλει στη θέση τους, τι περιμένεις ;

Από την άλλη έχουμε και τους οργανωμένους, όπου στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, άρχιζαν και βρίζανε το Βαρδινογιάννη. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Μπροστά στο δίδυμο (Πατέρα – Βγενόπουλο) έκατσαν ως "κότες". Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Είναι εκείνοι οι οπαδοί που τα έχουν βάλει και με το Γιαννακόπουλο για άλλους λόγους. Αναμφίβολα έχουν ευθύνη για αυτή τη κατάντια του Παναθηναϊκού, όταν έκαναν τα συλλαλητήρια για να φύγει ο Βαρδινογιάννης και τώρα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με διάλυση. Όχι ότι ο Βαρδινογιάννης δεν είχε κάνει λάθη, κάθε άλλο. 

Με απλά λόγια, άπαντες έχουν ευθύνη για αυτό το χάλι, που ντροπιάζει την ιστορία του Παναθηναϊκού.