Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Μετά το χθεσινό ευχάριστο διάλειμμα με τη Eurovision, επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα με ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα, αφού έχουμε μεταξύ άλλων πλήρη αγωνιστική στη Γαλλία και στην Ισπανία. Έτσι λοιπόν,

151 2 1,55
Η Λόκερεν στα πλέι οφ ακόμη δεν έχει νίκη, μετρά τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Το Σάββατο πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Γάνδη παρ ότι έπαιζε από νωρίς με 10 παίχτες και βρέθηκε να χάνει δύο φορές και ισοφάρισε και τις δύο. Η Λόκερεν ουσιαστικά δεν κυνηγά κάτι στα πλέι οφ σε αντίθεση με τη Σταντάρ Λιέγης όπου έχει πατήσει για τα καλά το γκάζι και με νίκη απόψε πατά κορυφή αφού χτες η Γκενκ έχασε. Σκεφτείτε ότι στη κανονική περίοδο, η Σταντάρ Λ. τερμάτισε στην 6η θέση, απέχοντας 16 βαθμούς από τη πρώτη Άντερλεχτ και με τον τρόπο που γίνονται τα πλέι οφ, σήμερα με νίκη πατά κορυφή(!!!). Έξι νίκες και μόλις μία ισοπαλία μετρά στα πλέι οφ και εδώ που φτάσανε τα πράγματα δε νομίζω ότι θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Διπλό λοιπόν, στον ΟΠΑΠ βέβαια το 1,55 είναι πετσοκομμένο, σε διάφορες εταιρίες προσεγγίζει οριακά το 1,70 και έχει ενδιαφέρον.

165 1 1,55
Το παιχνίδι είναι must win για τη Βαγιαδολιδ αν θέλει να ελπίζει ότι θα μπει στα πλέι οφ. Προέρχεται από την ισοπαλία με 3-3 στο τοπικό ντέρμπι της περιφέρειας Καστίλη Λεον που σε συνδυασμό με τη νίκη της Έλτσε, η διαφορά από την 6η θέση ανέβηκε σε τρεις βαθμούς. Η Βαγιαδολίδ είναι ομάδα έδρας, αφού εντός έχει (12-3-3). Από την άλλη η Κόρδοβα πήρε χρυσό βαθμό τη Κυριακή από τη Μπέτις, με τη διαφορά βέβαια από τη ζώνη του υποβιβασμού να ψαλιδίζεται σε πέντε βαθμούς. Και σίγουρα δε μπορεί να αισθάνεται και τόσο άνετα, όταν υπάρχουν ακόμα 5 αγωνιστικές. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες με το 1,55 του ΟΠΑΠ να είναι από τις υψηλότερες αποδόσεις που κυκλοφορούν.

Καλή τύχη.