Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Βαδίζουμε ολοταχώς στο τέλος και αυτής της στοιχηματικής σεζόν αφού αυτό το Σ/Κ έχουμε φινάλε σε ακόμα έξι πρωταθλήματα. Ήδη το κουπόνι έχει γίνει μικρότερο σε μέγεθος αφού έχουν τελειώσει οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το σημερινό κουπόνι δε λέει και πολλά πράγματα. Το αυριανό έχει περισσότερες επιλογές. Πάντως, στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η τελευταία αγωνιστική στη Bundesliga.Όπως θα δείτε και παρακάτω και σήμερα θα παίξουμε κίνητρο και συνεπώς οι αποδόσεις είναι εποχιακές.

247 2 1,75
*Τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Χοφενχάιμ είναι παντελώς αδιάφορη και από την άλλη η Βόλφσμπουργκ θέλει τη νίκη ώστε να ξεμπλέξει με τον υποβιβασμό. Πιο συγκεκριμένα θέλει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τη Γκλάντμπαχ και την Άιντραχτ. Σε αυτό το παιχνίδι έχουμε το εξής παράδοξο. Λέω το παράδοξο, διότι σε όλες ανεξαιρέτως τις εταιρίες στοιχημάτων πέφτει η απόδοση του άσσου ενώ θα ανέμενε κανείς να υπάρχει η αντίστροφη τάση. Η απόδοση του διπλού έχει ξεπεράσει το 2,00. Δεν ξέρω, αν ξέρουν κάτι παραπάνω αλλά τα δεδομένα μας οδηγούν στο διπλό. Η Βόλφσμπουργκ, με ένα μπάτζετ δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, με παίχτες όπως ο Ντιέγκο, ο Ζοσουέ κ.α δε νομίζω ότι θα υποβιβαστεί. Η Χοφενχάιμ τις τελευταίες αγωνιστικές μοιάζει σαν να κάνει αγγαρεία έχει δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Αν δεν υπήρχε όλο αυτό το σκηνικό με τη διακύμανση των αποδόσεων θα ξεκίναγα το δελτίο μου από τους Λύκους. Τώρα, με φοβίζει το όλο σκηνικό.

263 2 1,45
Καταρχήν το 1,45 του ΟΠΑΠ είναι από τις υψηλότερες αποδόσεις που κυκλοφορούν. Η Λίντσερ είναι υποβιβασμένη εδώ και καιρό κάτι που οριστικοποιήθηκε και τυπικά τη προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με τη Νέουσταντ. Από την άλλη η Στουρμ θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να παραμείνει στη πρώτη θέση καθώς νιώθει καυτή την ανάσα της Σάλτσμπουργκ που είναι ένα βαθμό πίσω της και της Αούστρια που είναι δύο βαθμούς. Δύο σερί ισοπαλίες μετρά η Στουρμ και αν δεν θέλει να πέσει από τη κορυφή το παιχνίδι κόντρα στη Λίντσερ πρέπει να το καθαρίσει.

262 1 1,45
Το 1,45 του ΟΠΑΠ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Φυσικά πάμε με τον άσσο, όπως είπα και πριν η Αούστρια κυνηγά τη Στουρμ ενώ η Βάκερ είναι παντελώς αδιάφορη και σήμερα θα έχει και πολλές απουσίες, 7-8 παίχτες είναι εκτός. Οι πιο πολύ είναι βασικοί μεταξύ αυτών και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Επίσης, φαίνεται σιγα σιγά να ξεπερνά μία μίνι κοιλία που έκανε η Αούστρια. Ίσως στο σημαντικότερο σημείο της σεζόν.

284 1 1,65
Πάμε και στην Αργεντινή, η Ρασίνγκ κινείται σε μέτρια επίπεδα στο πρωτάθλημα τη στιγμή που είχαν αναπτυχθεί υψηλές προσδοκίες πριν την έναρξη της Κλαουσούρα. Από την άλλη η Νιούελς βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας, η μία άσχημη εμφάνιση διαδέχεται την άλλη και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό. Και σήμερα ο προπονητής της, σαν άλλο Πεσέιρο, θα κάνει κάμποσες αλλαγές στην 11αδα. Ο δανεικός από τη Ράσινγκ Μπέλερ (12/3) αν και είπε ότι υπάρχει ειδικός να μην παίξει αντίπαλος της Ράσινγκ, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει, παρά ταύτα όμως έμεινε εκτός αποστολής. Άσσος λοιπόν.

Το μεσημέρι θα ασχοληθούμε Eurovision, σε δύο μέρη. Το πρώτο θα περιλαμβάνει το τι δείχνουν οι αποδόσεις των book για το νικητή και ποια η θέση της Ελλάδας.
Και το δεύτερο μέρος, θα είναι με προτάσεις για τη Eurovision.