Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Δύο στα δύο χτες, με τη Σταντάρ Λιέγης να παίρνει διπλό κορυφής στην έδρα της Λόκερεν και τη Βαγιαδολίδ να παίρνει άνετη νίκη επί της Κόρδοβα όπου τη σκόρπισε στους 5 ανέμους. Σήμερα έχουμε τη δεύτερη αγωνιστική στα πλέι οφ στη Superleague και λίγοι πραγματικά είναι αυτοί που ενδιαφέρονται. Οι οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού ασχολούνται με το αύριο των ομάδων τους όπου είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Στα του στοιχήματος θα πάω πάλι σε δυάδα με άσσο Γρανάδα και άσσο Παναθηναϊκό.

188 1 1,50
Καταρχήν το 1,50 του ΟΠΑΠ είναι η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Η απόδοση του άσσου έχει δεχθεί μεγάλες πιέσεις και πλέον παίζεται στο 1,40. Η εξήγηση απλή. Το παιχνίδι για τη Γρανάδα είναι must win, ειδικά μετά τη χθεσινή νίκη της Βαγιαδολίδ. Διότι η Βαγιαδολίδ την έφτασε στους 60 βαθμού και πλέον τα πλέι οφ στη Β Ισπανίας παίρνουν φωτιά αφού υπάρχουν 5 ομάδες που είναι σχεδόν ισόβαθμες για 4 θέσεις. Η Ουέσκα από την άλλη είναι αδιάφορη, έχει μία άνεση και νομίζω ότι δύσκολα θα κινδυνεύσει. Σημειώστε επίσης ότι εντός έδρας η Γρανάδα μετρά (13-3-3), έχει πολύ δυνατή έδρα. Άσσος λοιπόν.

191 1 1,80 (έπεσε η απόδοση)
Δεν έχω να προσθέσω πολλά, σε αυτά που λίγο πολύ στέφεται ο καθένας απλά οι απουσίες του Σκόκο και του Λυμπερόπουλου για την ΑΕΚ δίνουν ένα σαφές προβάδισμα στον άσσο. Με την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός απώλεσε το πλεονέκτημα των βαθμών στα πλέι οφ και αν σήμερα δε νικήσει, εκτιμώ ότι πολύ δύσκολα θα πάρει τη πρώτη θέση. Βέβαια η εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο είναι αποκαρδιωτική, με τους παίχτες να είναι αδιάφοροι και με τη συμπεριφορά τους να προκαλούν τον κόσμο και ειλικρινά δε ξέρω που θα πάει η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Εκτιμώ όμως, ότι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα λειτουργήσει και ο παναθηναϊκός θα πάρει το παιχνίδι. Θα έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε και την αντίδραση των οπαδών στις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά. Η απόδοση πάντως του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες και κυμαίνεται πλέον γύρω από το 1,80.

Καλή τύχη.