Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ - 7Η Η ΕΛΛΑΔΑ (Αναλυτικά όλη η βαθμολογία)


Πολλές οι εκπλήξεις στη φετινή Eurovision, η Ελλάδα ήταν η ευχάριστη έκπληξη και ενώ όλοι την είχαν ξεγραμμένη μπήκε στη 10αδα και κατέληξε στην τιμητική 7η θέση. Συγχαρητήρια στο Λούκα και στους υπολοίπους της ελληνικής αποστολής. Σημειωτέον, ότι πήραμε την 7η θέση, έχοντας πάρει μόνο ένα 12αρι, αυτό της Κύπρου ενώ πολλές χώρες δε μας ψήφισαν. 

Το Αζερμπαϊτζάν που μαζί με τη Γαλλiά θεωρούνταν τα φαβορί, με το Αζερμπαϊτζάν να παίρνει τη νίκη αλλά η Γαλλία που ήταν το πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους book δεν κατόρθωσε να μπει ούτε στη 10αδα. Και μιας και αναφέρθηκα στους book, οι αποδόσεις που είχαν βγάλει αποδείχθηκαν τελείως άστοχες. Τη δική μας συμμετοχή για παράδειγμα, όπως έγραψα και το μεσημέρι, την υπολόγιζαν προς το τέλος. 

Κατά τα άλλα, η Ιταλία με την επάνοδό της, πήρε τη δεύτερη και το αν είναι τυχαίο, το αφήνω να το σχολιάσετε εσείς. Επίσης, οι Σκανδιναβοί πήγαν καλά όπως αναμενόταν

Από εκεί και πέρα, οι Γερμανοί ως γνήσιοι απόγονοι του Χίτλερ, αποδοκίμαζαν συνεχώς, πέραν του δέοντως. Κυρίως όταν έπαιρνε βαθμούς η Ελλάδα και όταν βγήκε ο εκπρόσωπος του Ισραήλ να ανακοινώσει τη βαθμολογία. Οι απόγονοι του Χίτλερ όμως  είδανε τη πλάτη μας !

Συνεπώς, του χρόνου η Eurovision πάει στο Αζερμπαϊτζάν, που τα τελευταία χρόνια το κυνηγούσε πολύ και επένδυε σε αυτό. 

Update: Μόλις έγινε γνωστό ότι η Ελλάδα πέρασε ως πρώτη στον ημιτελικό αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Αζερμπαϊτζάν. Και πάλι εδώ, όλοι έπεσαν έξω. Πρώτοι και καλύτεροι τα γραφεία στοιχημάτων όπου μας είχαν στην 6η - 7η θέση