Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Το στοίχημα πάνω απ όλα θέλει και τύχη. Χτες δεν την είχαμε και το λέω αυτό διότι χάσαμε το δυνατό μας σημείο στο 95’, τον άσσο της Πορτ Βέιλ. Κατά τα άλλα μας πέρασε εύκολα το διπλό της Κρόουλι ενώ το βράδυ δεν μας πέρασε το διπλό της Λιλ, η οποία έπαιζε από το 38 με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Ζερβίνιο. Στα φρέσκα τώρα , όπως βλέπετε και στις προτάσεις στην Ιταλία.

381 1 1,45
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν η Γιουβέντους θέλει να ελπίζει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη χθεσινή ήττα της Ουντινέζε οφείλει να το πάρει το σημερινό παιχνίδι κόντρα σε αυτή τη Τζένοα, που όντας αδιάφορη έχει πετάξει λευκή πετσέτα όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Κάλιαρι. Ο Ντελ Νέρι από τη μεριά του άλλαξε το σύστημα στο παιχνίδι με τη Ρόμα και δούλεψε καλά η ομάδα και πιστεύω ότι η νίκη επί των Ρωμαίων τη προηγούμενη αγωνιστική θα δώσει και την απαιτούμενη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια στη Μεγάλη Κυρία.

401 2 1,75
Από τη τετάρτη κιόλας παρατήρησα ότι άρχιζε και έπεφταν χρήματα στο διπλό παρ ότι η Νάπολι θα παίξει χωρίς τον πρώτο της σκόρερ τον Καβάνι (31/25). Αμέσως επικοινώνησα με το φίλο Ιταλό, να δω αν ξέρει κάτι παραπάνω, καθ ότι είναι οπαδός της Μπολόνια. Μου απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι περίεργο, το κλίμα εκεί στη Μπολόνια δεν είναι και τόσο που άνοιξαν τα πόδια για να νικήσει η Μπρέσια και η εκτίμηση του είναι ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στα ίσια. Τη Πέμπτη διάβασα τυχαία σε μεγάλη στοιχηματικη εφημερίδα ότι η Μπολόνια έχει φιλικές σχέσεις με τη Μίλαν άρα θα παίξει για τη Μίλαν. Κάτι τέτοιο απ ότι μου είπε ο Ιταλός, που κάτι παραπάνω ξέρει, δεν ισχύει διότι φιλικές σχέσεις υπήρχαν με τη Μίλαν τη δεκαετία του 90 αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτε. Ούτε και με την Ιντερ κάτι το ιδιαίτερο αν και έχει τρεις παίχτες δανεικούς από τους Νερατζούρι. Συνεπώς, έχουμε μία αδιάφορη Μπολόνια και μία Νάπολι που θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να εκμεταλευτεί τυχόν γκέλα της Μίλαν στη Φλωρεντία και να χτυπήσει έτσι κορυφή.

435 1 1,50
Το θέτω απλά. Πιστεύετε ότι μετά τα όσα έγιναν με τις περιβόητες κασέτες ο Βόλος θα βγει Ευρώπη ; Εγώ δεν το πιστεύω και πάω στον άσσο. Σημειώστε επίσης και τις απουσίες στην άμυνα του Βόλου και έδεσε το γλυκό.

ΥΓ: Σε λιγάκι θα ανέβουν και οι προτάσεις του φίλου Ιταλού για τα σημερινά παιχνίδια του Campionato.

Καλή τύχη.