Σάββατο 16 Απριλίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Αναμφίβολα το παιχνίδι που κλέβει τη παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα είναι το Ισπανικό el Clasico, η τιτανομαχία. Με τη Ρεάλ να ψάχνει εκδίκηση για τη πεντάρα στο πρώτο παιχνίδι . Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι, η Μπαρτσελόνα είναι πιο κοντά στη νίκη. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ρεάλ από την αρχή της χρονιάς δεν μας έχει δείξει και το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Ασχέτως αν τελευταία δείχνει κάπως ανεβασμένη. Με απλά λόγια σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που έχει η Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα, δε νομίζω να πάρει πάνω από ένα η Ρεάλ.

725 2 (+1,5) 1,75
Σήμερα όμως έχουμε και το δικό μας el Clasico, το ντέρμπι των αιωνίων στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός θα θελήσει να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό του στην Ευρωλίγκα και από την άλλη ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει παθιασμένος, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός μετά την επική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, έδωσε πολλές απαντήσεις σε πολλούς που μετά την ήττα στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό και στο ΟΑΚΑ είχαν βγει και έλεγαν διάφορα. Πέραν από τη ψυχολογία και το timing, ήρθε και ο τραυματισμός του Νεστέροβιτς για να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο διπλό. Προφανέστατα, μιλάμε για ντέρμπι το ντέρμπι των αιωνίων και όλα μπορούν να συμβούν αλλά πιστεύω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός μπορεί το διπλό μέσα στο ΣΕΦ.

263 1 1,50
Η Κάρντιφ πάει φουλ για απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ένα μόλις βαθμό πάνω από τη Νόργουιτς. Εντός έδρας μετρά (11-6-3), βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τρεις συνεχόμενες νίκες και αντιμετωπίζει τη παντελώς αδιάφορη Πόρτσμουθ. Λογικός νομίζω ο άσσος του 1,50.

294 1 1,45
Η Τσέστερφιλντ προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Χέρεφορντ εκτός έδρας, μία ήττα που της στέρησε την ευκαιρία να πανηγυρίσει (και τυπικά) από τη προηγούμενη αγωνιστική την άνοδο. Κάτι που έχει την ευκαιρία να το κάνει σήμερα, εντός έδρας με αντίπαλο τη Μάκλσφιλντ, η οποία βέβαια θέλει βαθμούς για να παραμείνει σε μία απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο προπονητής της Τσέστερφιλντ τα έχωσε στους παίχτες και ζήτησε σήμερα τη νίκη. Εντός έδρας η Τσέστερφιλντ μετρά (14-3-3). Νομίζω αν παίξει λίγο σοβαρά δεν θα δυσκολευτεί να πάρει το παιχνίδι.

ΥΓ: Στανταράκι δεν είναι να παίξεις διακοπή του παιχνιδιού στο ΣΕΦ ;

Καλή τύχη.