Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ update 17:05

Μετά από ένα σαβ/κο, όπου τη Κυριακή τόσο εγώ (3 στα 3) όσο και ο Ιταλός (7 στα 7) είχαμε το απόλυτο σήμερα η προσοχή μας στρέφεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπου για να σας είμαι ειλικρινής, στοιχηματικά, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ, αφού το παιχνίδι της Σαχτάρ με τη Μπαρτσελόνα γίνεται για τυπικούς λόγους ενώ στον αγγλικό εμφύλιο δύσκολα μπορείς να βγάλεις άκρη, αν και το προβάδισμα πρόκρισης το έχει η Γιουνάιτεντ. Προσωπικά από χτες ήδη, ασχολούμαι με τα παιχνίδια της Κυριακής διότι εκεί είναι το ψωμί. Και αυτό που μπορώ να σας πω από τώρα είναι ότι υπάρχουν δυνατά σημεία, σε Ελλάδα και Ιταλία φυσικά. Στα υπόλοιπα του σημερινού προγράμματος θα κρατήσω μόνο το διπλό της ΚΠΡ και τον άσσο της Λέστερ. Τη δυάδα κάνει δεκτή και ο ΟΠΑΠ.

106 1 1.45
Η Λέστερ με την εμφατική νίκη με 4-0 επί της Μπερνλί το Σάββατο, παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση μίας θέσης στα πλέι οφ ανόδου. Αυτή τη στιγμή απέχει πέντε βαθμούς από την έκτη θέση. Από την άλλη η Κρίσταλ Πάλας μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, βρίσκεται ακριβώς από πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας παράλληλα και ένα μαξιλαράκι πέντε βαθμών. Εκτός έδρας παραμένει με διαφορά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με μόλις ένα διπλό σε 20 παιχνίδια (!!!). Το παιχνίδι για τη Λέστερ είναι must win. Είναι από εκείνα που αν θέλεις να ελπίζεις σε άνοδο πρέπει να τα καθαρίζεις από τα αποδυτήρια.  Εύλογα χαμηλός ο άσσος στο 1,45.

108 2 2,10
Με μία ματιά στη βαθμολογία κανείς καταλαβαίνει ότι το παιχνίδι είναι αδιάφορο καθώς η ΚΠΡ έχει ξεφύγει με +9 στη κορυφή και η Μπάρνσλει απέχει 13 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, θα πάρω το ρίσκο και θα πάω στο διπλό της ΚΠΡ. Της καλύτερης ομάδας, μακράν, φέτος στη Τσάμπιονσιπ. Ο λόγος ; Απλός. Η ΚΠΡ το Σάββατο υπέστη μία πανωλεθρία, στην έδρα της τελευταίας και παραπαίουσας Σκάνθορπ, χάνοντας με 4-1. Τη στιγμή μάλιστα που προηγήθηκε και στο σκορ. Η Σκάνθορπ πριν από αυτό το παιχνίδι είχε 5 σερί ήττες, διαθέτοντας μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Αναμφίβολα αυτή η ήττα δε χωνεύεται εύκολα από το Γουόρνοκ και τους παίχτες και έχω την εντύπωση ότι σήμερα θα ψάξουν την εξιλέωση. Έτσι λοιπόν πέραν της δεδομένης διαφοράς δυναμικότητας, η ΚΠΡ θα ψάξει και το ξέσπασμα. Σημειώστε δε, ότι ίσως σήμερα επιστρέψει ο Τάαραμπ (38/15), πρώτος σκόρερ της ΚΠΡ. Το διπλό του 2,10 που φαίνεται πολύ καλό.

Καλή τύχη.