Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά το πασχαλινό κουπόνι (και στα όρια του προσβλητικού για το παίχτη) κουπόνι που έβγαλε ο ΟΠΑΠ επανερχόμαστε με την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων. Πλέον τα κουκιά είναι μετρημένα και κάθε λάθος κοστίζει. Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας είμαστε στη προτελευταία αγωνιστική. Στα δικά μας, το παιχνίδι που κλέβει τη παράσταση είναι ο τελικό του κυπέλλου όπου τόσο ο Ατρόμητος όσο και η ΑΕΚ παίζουν τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι. Από τη μία η ΑΕΚ έχει συμπληρώσει 9 χρόνια χωρίς κούπα και υποψιάζομαι πως σε περίπτωση αποτυχίας οι παίχτες του Χιμένεθ θα φύγουν πάλι με ταξί και από την άλλη ο Ατρόμητος παίζει το παιχνίδι της ιστορίας του. Δεν έχει να χάσει τίποτα αλλά μόνο να κερδίσει. Στα του στοιχήματος,

281 2 1,50
Η Σαουθάμπτον βρίσκεται ισόβαθμη στη δεύτερη θέση, που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, με τη Χάντερσφιλντ. Ωστόσο, έχει το προβάδισμα αφού έχει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Πλίμουθ τη Δευτέρα. Το παιχνίδι όμως με τη Πλίμουθ μόνο εύκολο δε θα είναι αφού οι γηπεδούχοι, αν τους πάνε τα σημερινά αποτελέσματα, θα καίγονται για τη νίκη. Η σημερινή της αντίπαλος όμως η Μπρέντφορντ, είναι παντελώς αδιάφορη, βρίσκεται στη 10η θέση και εντός έδρας μετρά (9-5-8). Επίσης η Μπρέντφορντ θα έχει και πολλές απουσίες. Νομίζω ότι οι Άγιοι δε θα χάσουν την ευκαιρία να πάρουν σαφέστατο προβάδισμα για την απευθείας άνοδο. Διπλό.

296 2 1,70
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και εδώ. Από τη μία η Τσέλντεναμ αυτές τις δύο αγωνιστικές είναι ουσιαστικά αδιάφορη αφού πλέον έχει σωθεί σχεδόν και μαθηματικά (το σύμπαν μόνο αν συνωμοτήσει μαζί με το θεό μπορεί να πέσει) και από την άλλη η Σριουσμπερι δίνει μάχη, στήθος με στήθος για την απευθείας άνοδο με τη Γουίκομ. Η Γουίκομ αυτή τη στιγμή είναι στη τρίτη θέση στο +1 από τη Σρίουσμπερι, αλλά έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη δεύτερη Μπέρι, όπερ και σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει βαθμούς. Συνεπώς, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τη Σριουσμπερι. Θέλει απευθείας άνοδο ; Απόδειξη. Παρεμπιπτόντως θυμίζω ότι η Τσέλντεναμ πριν 4 αγωνιστικές μέτρησε 8 από τη Κρου (!!!).

304 2 1,75
Βρισκόμαστε στη προτελευταία αγωνιστική, στην Α Σκωτίας, με τη Μόρτον να είναι παντελώς αδιάφορη και τη Ντανφέρμλιν με νίκη να παίρνει και μαθηματικά την απευθείας άνοδο στη Πρέμιερ. Αυτή τη στιγμή βέβαια είναι στο +4 από τη δεύτερη Ρέιθ, όπερ και σημαίνει ότι ακόμα και να χάσει έχει το παιχνίδι με τη Φόλκερκ στη τελευταία αγωνιστική νικά και παίρνει την άνοδο. Επειδή όμως η Φόλκερκ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, η Ντανφέρμλιν θα κυνηγήσει να τελειώσει την υπόθεση απόψε. Έχει και καλή ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρέιθ, οπότε πάμε στο διπλό.


ΥΓ: Προγραμματίζω να μπει ένα είδος chat στο site ώστε να μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις σε real time για τα παιχνίδια του στοιχήματος. Είναι κάτι που κάποιοι φίλοι το έχουν ζητήσει στα mail τους και θέλω να πιστεύω ότι τις προσεχείς ημέρες θα έχει δημιουργηθεί.

Καλή τύχη.