Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Τελικά ο Σερ Άλεξ με ότι υλικό και αν έχει η Γιουνάιτεντ τη κρατά πάντα σε ένα υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Αυτό φάνηκε και στη πρόκριση επί της Τσέλσι. Στο άλλο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης με μία ακόμα νίκη μέσα στην Ουκρανία. Σήμερα νομίζω ότι τα δύο παιχνίδια γίνονται για τυπικούς λόγους αφού η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί στα πρώτα παιχνίδια. Το Λυών Ρεάλ δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά. Αντίθετα θα πάω στο διπλό της Ίντερ μέσα στη Σάλκε.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Ιντερ υπέστη μία πανωλεθρία με άμυνα που θύμιζε παιδική χαρά. Πολλά και ανεξήγητα τα λάθη που έδωσαν τροφή σε πολλούς να αφήσουν διάφορα υπονοούμενα. Προσωπικά, επειδή το είδα το παιχνίδι δορυφορικά, η Ιντερ μπήκε δυνατά προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Ισοφαρίστηκε αμφότερες στο πρώτο ημίχρονο. Στις αρχές του δευτέρου έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες να κάνει το 3-2 και από εκεί και ύστερα το ένα λάθος της άμυνας διαδέχονταν το άλλο. Απόντος του Λούσιο φυσικά. Ο Βραζιλιάνος σήμερα επιστρέφει και αναμένεται να συμμαζέψει τη κατάσταση στα μετόπισθεν.

Η Σάλκε πρόκειται για μία αλλοπρόσαλλη ομάδα. Ίσως επειδή είχε και αλλοπρόσαλλο προπονητή ο οποίος με το που έφυγε η ομάδα έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Συνεπώς, αν η Σάλκε είχε έναν καλύτερο προπονητή από την αρχή της σεζόν ίσως να είχε καλύτερη μοίρα στη Bundesliga όπου βρίσκεται μακριά ακόμα και από τις θέσεις του Europa League.

Από την άλλη βέβαια η Ίντερ του Λεονάρντο, είναι ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Καμία σχέση με την ομάδα μοντέλο του Μουρίνιο. Και η Ίντερ βέβαια είχε την ατυχία να ξεκινήσει με το Μπενίτεθ με αποτέλεσμα πριν τη παραλάβει ο Λεονάρντο να έχει φτάσει στο -13 από τη κορυφή. Πολλές οι μουρμούρες και αποδοκιμασίες για το Λεονάρντο και σίγουρα δεν θα αποτελέσει έκπληξη η απόλυσή του στο τέλος της σεζόν. Πάντως άπαντες στο στρατόπεδο της Ιντερ θα ψάξουν τη καλή εμφάνιση, τη νίκη έτσι ώστε να μετριάσουν κάπως την ήττα του πρώτου παιχνιδιού. Και αν προηγηθεί νωρίς στο σκορ, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Διπλό λοιπόν και σε καλή απόδοση στο 2,30.