Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Εκεί στον ΟΠΑΠ, στη Λεωφόρου Κηφισού το κλείσανε το μαγαζί ; Έβαλαν λουκέτο ; Διότι έβγαλαν ένα κουπόνι στο οποίο δεν υπάρχει ούτε το 1/3 από όσα έπρεπε να περιλαμβάνει. Και ερωτώ κύριοι του ΟΠΑΠ, αυτό σημαίνει σεβασμός στο παίχτη; Ήμαρτον με αυτή τη παλαιού τύπου δημοσιοϋπαλληλική συμπεριφορά. Αν δεν ήταν χρονιάρες μέρες θα έλεγα περισσότερα. Διότι δεν είναι πρώτη φορά το φαινόμενο αυτό και πέρσι τα ίδια είχε κάνει.
Τέλος πάντων, πάμε στις προτάσεις.

200 2 1,50
Η Μπάγερν αν δεν νικήσει κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Το Αννόβερο τη Πέμπτη νίκησε εύκολα 3-1 εκτός της Φράιμπουργκ και πλέον είναι, στη τρίτη θέση και στο +2 από τους Βαυαρούς. Η Μπάγερν πάντως έδειξε να συνέρχεται, ρίχνοντας 5 τη προηγούμενη αγωνιστική στη Λεβερκούζεν. Φαίνεται ότι οι παίχτες της Μπάγερν περίμεναν την απόλυση του Φαν Χάαλ για να πάρουν μπροστά. Ο Χάινκες, επιτέλους επανέφερε το Μπουτ κάτω από τα δοκάρια στη θέση του αστείου Κράφτ, όπου ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τον εμπιστεύονταν ο Φαν Χάαλ. Σύμφωνα με τις εντεκάδες στη γερμανική Kicker, ο Μπουτ αναμένεται και σήμερα να κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Κατά τα άλλα, εκτός θα είναι ο Ρομπέν, ο Πράνιτς και ο Άλντιντοπ. Από την άλλη έχουμε τη Φρανκφούρτη όπου μέσα στο 2011 έχει κάνει μόλις μία νίκη. Η μία άσχημη εμφάνιση διαδέχεται την άλλη και πλέον κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό αφού είναι μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την επόμενη αγωνιστική η Μπάγερν παίζει με τη Σάλκε ενώ το Αννόβερο έχει εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Με απλά λόγια αν σήμερα η Μπάγερν δε κερδίσει, δύσκολα θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά, ερωτώ θα αφήσει η Γερμανική Λίγκα εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τους Βαυαρούς ; Δε νομίζω.

222 1 1,60
Η Άκρινγκτον με ένα φοβερό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές χτυπά στα ίσια την άνοδο μέσα από τα πλέι οφ. Μετά και τη χθεσινή ήττα της Στιβενέιτζ, σε περίπτωση νίκης σήμερα μπαίνει στις θέσεις των πλέι οφ. Εντός έδρας μετρά (13-5-3) ενώ διαθέτη και τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση. Από την άλλη η Μπράντφορντ, βρίσκεται στη 16η θέση, έχει έναν αέρα 7 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και λογικά δεν κινδυνεύει. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια και εκτός έδρας έχει μόλις 5 νίκες σε 21 παιχνίδια. Νομίζω ότι η Άκρινγκτον θα το πάρει το παιχνίδι, είναι η ευκαιρία της και δε νομίζω ότι θα πάει χαμένη. Το 1,60 του ΟΠΑΠ, είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν. Τα καλά να τα λέμε.

239 1 1,60
Και εδώ το 1,60 του άσσου, είναι από τις υψηλότερες τιμές που κυκλοφορούν. Η Χέρακλες παλεύει για την είσοδο της στα πλέι οφ για την έξοδο στο Europa League, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τη προηγούμενη αγωνιστική έχασε στις λεπτομέρειες 2-0 από την Αιντχόφεν. Εντός έδρας, με το συνθετικό χλοοτάπητα που διαθέτει, είναι εξαιρετικά δυνατή έχοντας 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Από την άλλη η Ντε Γκράφτσααπ παλεύει όλα της τα παιχνίδια, δεν αφήνει κανένα παιχνίδι, είναι στο +6 από την Εξέλσιορ και ουσιαστικά δεν πρόκειται να κινδυνεύσει αφού για να πάει εκείνη στα πλέι άουτ πρέπει να χάσει και τα τρία παιχνίδια και η Εξέλσιορ από την άλλη να κάνει το 3 στα 3. Τη Κυριακή η Εξέλσιορ παίζει με τον Άγιαξ, οπότε έχει τελειώσει και μαθητικά η όλη ιστορία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πάει για τουρισμό αλλά δε νομίζω όμως και να καταφέρει να κόψει υπερπολύτιμούς βαθμούς από τη Χέρακλες. Ούτως η άλλως η Ντε Γκραφτσααπ έχει μόλις δύο νίκες εκτός έδρας σε 15 παιχνίδια. Άσσος λοιπόν.


ΥΓ1: Όπως βλέπετε με τα σημαδεμένα στην Ιταλία δεν ασχολήθηκα καθώς τη προηγούμενη αγωνιστική αλλιώς τα περιμέναμε και αλλιώς ήρθανε.

ΥΓ2: Το ότι για ακόμα μία φορά τα χώνω στον ΟΠΑΠ δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεπουληθεί στους Ιδιώτες. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά.