Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Ξεκινώντας με τα χθεσινά, η Ρεάλ νίκησε εύκολα όπως αποδείχθηκε 4-0 τη Τότεναμ. Η Βασίλισσα ευνοήθηκε πολύ από τις συγκυρίες μέχρι και ο Αντεμπαγιόρ σκόραρε. Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω προς τι όλα αυτά τα διθυραμβικά σχόλια. Ξεχάσαμε τις πάμπολλες φετινές κακές εμφανίσεις της Ρεάλ; Μη πάτε μακριά, στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Χιχόν που δε βλεπόταν. Χτές όμως οι συγκυρίες, δηλαδή το γκολ από τα αποδυτήρια, το γεγονός ότι η Τότεναμ έμεινε με 10 μόλις στο 15 και σε συνδυασμό με τα νεύρα των Άγγλων έφεραν αυτή τη μεγαλειώδη νίκη, που ουσιαστικά μετατρέπει τη ρεβάνς στο Λονδίνο σε τυπική υπόθεση.

Όσον αφορά στο άλλο παιχνίδι στο, επιτρέψτε μου τη λέξη, ξεβράκωμα της Ίντερ από τη Σάλκε αναφερθήκαμε αναλυτικά χτες το βράδυ. Η Ίντερ κατάφερε και έκανε τη Σάλκε να μοιάζει με μεικτή κόσμου. Πάντως κάτι ήξεραν οι εταιρίες στοιχημάτων που έριχναν την απόδοση του διπλού. Και ο νοών νοείτο …

Σήμερα έχουμε τα άλλα δύο παιχνίδια της φάσης των 8.

Στο πρώτο η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ και προφανέστατα είναι το φαβορί για τη νίκη και τη πρόκριση. Η Σαχτάρ είναι συμπαθητική ομάδα, καλοδουλεμένη, με ταχύτητα αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να απειλήσει μέσα στο Καμπ Νου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα πάμε να παίξουμε το 1,15 – 1,20 του άσσου.

Στο άλλο παιχνίδι, στον αγγλικό εμφύλιο, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα έχουμε μία τιτανομαχία. Σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε το παιχνίδι. Στοιχηματικά βέβαια, δε δύναται να κάνουμε κάποια εκτίμηση. Αν παίζαμε ΠΡΟ ΠΟ, θα ήταν τριπλή.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα.