Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πέρασε χτες άνετα ο άσσος της Ντιζόν (1,85) που ήταν και το μοναδικό σημείο που προτάθηκε. Περνώντας στα σημερινά πάμε με τριάδα άσσο Πορτ Βέιλ, διπλό Κρόουλι και διπλό Λιλ.

290 1 1,85
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από τη μία η Πορτ Βέιλ θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να μπει στα πλέι οφ ανόδου και από την άλλη η Σάουθεντ είναι παντελώς αδιάφοροι κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία της παιχνίδια. Με δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική η Πορτ Βέιλ πάει στην έδρα της Τορκί, από την οποία κυνηγά να της πάρει την 7η θέση, οφείλει σήμερα να νικήσει. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε την επόμενη εβδομάδα ίσως και να σβήσει το όνειρο για τη Πορτ Βέιλ. Με απλά λόγια το σημερινό παιχνίδι είναι must win για τη Πορτ Βέιλ. Το 1,85 του άσσου, είναι αρκετά καλή απόδοση.

304 2 1,45
Αν και η Κρόουλι έχει καθαρίσει εδώ και καιρό τη πρώτη θέση στη Κόνφερενς έχοντας απόσταση 14 βαθμών και με ένα λιγότερο από τη δεύτερη Γουίμπλεντον με νίκη σήμερα σφραγίζει και τυπικά τη πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο. Παρ ότι όμως αδιάφορη τόσο καιρό, δεν τα έχει παρατήσει και παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Επιβεβαίωσε πανηγυρικά τα προγνωστικά όταν ξεκινούσε το καλοκαίρι η Κόνφερενς που την ήθελαν να κόβει εκείνη πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Τάμγουορθ παλεύει να μείνει στη κατηγορία, είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και εντός έδρας μετρά (5-8-7). Σήμερα ενδέχεται να έχει πολλές και σημαντικές απουσίες αφού έχει πέρα από κάποιους δεδομένα απόντες έχει αρκετούς αμφίβολους μεταξύ αυτών και το πρώτο σκόρερ της ομάδας. Αν η Κρόουλι παίξει σαν Κρόουλι, κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν του διπλού θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Η Κρόουλι μόνο αν εμφανιστεί αδιάφορη θα χάσει το παιχνίδι.

349 2 1,85
Η μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες. Με τη Λιλ να είναι πρώτη έχοντας και ένα +4 από τη δεύτερη Μαρσέιγ και με τη Μονακό να παλεύει να σωθεί. Η Λιλ μοιάζει με πυρηνοκίνητη ομάδα, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σκοράρει ακατάπαυστα και έχει τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η τριάδα μπροστά με Αζάρ, Σο, Ζερβίνιο κάνει κυριολεκτικά όργια. Αν πρόσεχε και λίγο την άμυνα της αυτή τη στιγμή η υπόθεση τίτλος θα είχε καθαρίσει. Με δεδομένο όμως ότι αύριο η Μαρσέιγ παίζει εντός έδρας με τη Τουλούζ που σημαίνει ότι οι τρεις βαθμοί για τους Μασσαλούς είναι στο τσεπάκι τους, η Λιλ αν θέλει να διατηρήσει αυτό το +4 πρέπει να το πάρει το παιχνίδι. Η Μονακό τη προηγούμενη εβδομάδα νίκησε τη τελευταία και υποβιβασμένη Αρλ με 2-0 και πήρε πολύτιμο οξυγόνο για τη συνέχεια. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα. Απλά τη βοήθησαν οι συγκυρίες καθώς η Άρλ έμεινε με 10 παίχτες μόλις στο δεύτερο λεπτό (!!!) και από εκεί και πέρα η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Η απόδοση του διπλού στον ΟΠΑΠ δεν με ικανοποιεί καθώς κατά μ.ο στις υπόλοιπες εταιρίες η απόδοση του διπλού είναι δυαράκι. Και σε αυτή τη τιμή θα το αγοράσω.

Κλείνοντας να πούμε ότι πριν από λίγο διαπίστωσα ότι έπεσαν ξαφνικά "πακέτα" στον άσσο της Άσκολι στο αγγλικό ανταλλακτήριο. Ήδη το παιχνίδι έχει εξαφανιστεί από τις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων.

Καλή τύχη.