Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Όπως τη περασμένη Κυριακή χάσαμε τον άσσο του Λος Άντζελες, έτσι χτες χάσαμε τον άσσο του Ντάλας. Ένας όπου άρχισε και φορτωνότανε από νωρίς στο ανταλλακτήριο, οι περισσότεροι book κατέβασαν αισθητά την απόδοση αλλά φάγαμε το παγωτό. Ο άσσος της Λας Πάλμας πέρασε. Ειλικρινά σας μιλώ, αν και είναι ακόμα νωρίς, πολύ δύσκολα θα ξανά ασχοληθώ με το MLS. Πάμε όμως στα σημερινά όπου το κουπόνι είναι ασφυχτικά μικρό και οι επιλογές μας ακόμα λιγότερες.

288 1 1,55
Παρ ότι η Σιένα δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν ενθουσιάζει με την απόδοσή της, θα πάω στον άσσο διότι αφενός μέσα στην έδρας της παραμένει πολύ δυνατή (12-3-1) και αφετέρου η 15η Σασσουόλο, που εκτός έδρας έχει (3-5-8) θα έχει και σήμερα πολλές απουσίες. Πολλές ; Μία ντουζίνα παίχτες της λείπουν. Για αυτό και ο προπονητής της Σασσουόλο, Γκρεγκούτσι, αναγκάστηκε και πήρε στην αποστολή, όχι έναν και δύο αλλά εφτά παίχτες από την ομάδα νέων. Με απλά λόγια η Σασσουόλο ούτε αποστολή δε μπορούσε να συμπληρώσει. Η εκτίμηση μου είναι ότι θα πάει στη Σιένα και θα παίξει φουλ άμυνα, μέχρι και το πούλμαν της αποστολής θα μπει μπροστά στο τέρμα. Αλλά δε νομίζω να αντέξει. Είναι από τα πολυπαιγμένα σημεία της ημέρας.

301 2 1,95
Υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα ασχολιόμουν με το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά σήμερα δεν υπάρχει και κάτι το ιδιαίτερο. Η Ολιανένσε όντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα είναι αδιάφορη, ασχέτως του αν μπορεί να χτυπήσει (θεωρητικά) κάποια θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή έξοδο. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή (4-5-1) ενώ διαθέτει και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Στα τελευταία παιχνίδια βρίσκεται σε πτώση με αποκορύφωμα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μαριτίμο με 4-0. Από την άλλη η Μπράγκα, που απέκλεισε τη Λίβερπουλ, επικεντρώνεται προσωρινά στο πρωτάθλημα, θέλει σε αυτό το εξ αναβολής παιχνίδι, τη νίκη έτσι ώστε να κυνηγήσει τη τρίτη ή στη χειρότερη περίπτωση να παραμείνει στη τέταρτη θέση έτσι ώστε και του χρόνου να βγει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Όταν μία ομάδα αποκλείει τη Λίβερπουλ , νομίζω ότι μπορεί να περάσει από την έδρα της Ολιανένσε. Επειδή όμως σιχαίνομαι τη λογική αυτή, μην περιμένετε η Μπράγκα να περάσει εύκολα. Στο μισό μηδέν θα κινηθεί το παιχνίδι.

ΥΓ 1: Κύριοι οι Ιταλοί, τα «σημαδεμένα» περνάνε …

ΥΓ 2: Τυχαίο το under στο Αλβανία Λευκορωσία ; Δε Νομίζω ….

ΥΓ3 : Χτες πάλι έλαμψε το άστρο του Ρεχάγκελ και πήρε τη νίκη η εθνική μας στο 94’.

Καλή τύχη.