Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Σήμερα θα μάθουμε τις δύο πρώτες ομάδες που θα περάσουν στους προημιτελικούς. Από στοιχηματικής απόψεως όμως, δεν θα ασχοληθώ με τα δύο παιχνίδια. Καταρχήν το 1,20 του άσσου της Μπαρτσελόνα το θεωρώ αστείο, ούτε με τη Χέρκουλες να έπαιζε, πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα της λείψει ο Πουγιόλ και ο Πικέ. Για μένα αυτές οι απουσίες θα φανούν. Όσο για το Σαχτάρ Ρόμα, αν και πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη πρόκριση, δεν θα πάω στον άσσο διότι οι Ουκρανοί μπορούν να πάρουν τη πρόκριση ακόμη και με ήττα. 3-2 το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν θα προτιμήσω το διπλό της Κουινς Παρκ στη Γ Σκωτίας, τον άσο της Ράσντεν και το g/g στο Άνκρινγκτον Στόκπορτ. Πιο αναλυτικά,

128 goal/goal 1,60
Αμφότερες παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ. Οπότε νομίζω ότι θα βρουν δίχτυα αμφόετερες.

143 1 1,55
Η Ράσντεν μπορεί να έχει υποχωρήσει στην 9η θέση και να απέχει οχτώ βαθμούς από τα πλεί οφ, ωστόσο έχει τρία παιχνίδια λιγότερα. Το Σάββατο μπορεί να έμεινε στο 1-1 με τη Χέις, ωστόσο προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων και κόντρα στη αδύναμη εκτός έδρας Φόρεστ Γκριν, που έχει 10 ήττες σε 16 παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να μη χάσει την επαφή με τα πλέι οφ. Στο 1,55 ο άσσος στον ΟΠΑΠ εκεί κυμαίνεται και έξω.

150 2 1,60 (έπεσε η απόδοση)
Καταρχήν να πούμε ότι έπεσε η απόδοση στον ΟΠΑΠ, από 1,85 πλέον το διπλό προσφέρεται στο 1,60. Λογικό και αναμενόμενο καθώς σε όλες ανεξαιρέτως τις εταιρίες πέφτει η απόδοση του διπλού. Στο αγγλικό ανταλλακτήριο το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τραβήξει τζίρο, πάνω από 30,000 χιλ. ευρώ τη στιγμή που τα υπόλοιπα παιχνίδια κυμαίνονται γύρω στα 1,000 – 1,500 ευρώ. Πέρα από αυτή τη τάση στο διαδίκτυο, το διπλό προκύπτει και αγωνιστικά. Άλλωστε οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και το Σάββατο και η Κλάιντ μέτρησε τέσσερα μπαλάκια. Η Κουινς Παρκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τρέχει ένα αήττητο δέκα αγώνων και θέλει να μείνει στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Από την άλλη η Κλάιντ δεν ενδιαφέρεται για κάτι, βρίσκεται στη τελευταία θέση. Θυμίζω ότι στη Γ Σκωτίας ΔΕΝ υποβιβάζεται καμία ομάδα. Πέρα από αυτά η Κλάιντ έχει και κάμποσες απουσίες. Απ όπου και να το δεις άλλο σημείο πέραν του διπλού δε βγαίνει.

Καλή τύχη.