Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Καλημέρα και καλό μήνα, μετά από ένα σχετικά καλό για το παίχτη σαβ/κο, όπου τη Κυριακή πέρασε και η δυάδα με under Αστέρα Τρ. και διπλό Ιντερ, έχουμε ένα γεμάτο με αγωνιστική δράση, μεσοβδόμαδο κουπόνι. Έτσι λοιπόν για σήμερα έχω καταλήξει σε μία τριάδα με goal/goal Έξετερ, το διπλό της Ραπίντ και τον άσσο της Νοβάρα.

106 2 1,75
Η Ραπίντ έχει μείνει σχετικά πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, είναι ήδη στο -6 και πλέον τα περιθώρια για γκέλες δεν υπάρχουν. Φαίνεται ότι τελευταία δείχνει να ξυπνάει και να παίζει καλύτερα ενώ το σάβατο νίκησε εύκολα 2-0 τη Κάπφενμπεργκ. Κόντρα στη προτελευταία και με τη μόλις μία νίκη εντός Μάτερσμπουργκ η Ραπίντ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ώστε να μειώσει τη διαφορά αφού υπάρχει το ντέρμπι Αούστρια Στουρμ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι σήμερα θα έχουν δύο βασικούς αμυντικούς εκτός. Δεδομένου λοιπόν του ντέρμπι, όπου είτε η μία εξ αυτών είτε και οι δυο θα χάσουν βαθμούς, η Ραπίντ έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τη πρώτη τριάδα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τη κλωτσήσει. Το 1,75 του ΟΠΑΠ είναι fair, είναι από τις καλές τιμές που κυκλοφορούν αφού η απόδοση του διπλού έχει αρχίσει και κουρεύεται από πολλά γραφεία στοιχημάτων.

119 goal/goal 1,60
Η Έξετερ εντός έδρας έχει 13 g/g σε 15 παιχνίδια από την άλλη και η Τρανμίρ μπορεί να σκοράρει. Οπότε μάλλον θα σκοράρουν αμφότερες.

142 1 1,40
Παρ ότι η Νοβάρα το τελευταίο διάστημα κάνει κοιλιά, έχει μόλις δύο νίκες σε εφτά παιχνίδια, το σάββατο έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Βαρεζε, παραμένει στη πρώτη δυάδα αλλά με συγκάτοικο πλέον τη Σιένα. Σήμερα όμως της δίνεται η ευκαιρία κόντρα στην 20η Πορτογκουάρο, που εκτός έδρας έχει 9 ήττες σε 14 παιχνίδια να επανέλθει στις νίκες και να διακόψει αυτή τη μίνι κοιλιά την οποία περνά. Να σημειώσουμε επίσης, ότι η Νοβάρα εντός έδρας παραμένει αήττητη, (9-5-0). Σε πολλές εταιρίες ο άσσος έχει πέσει και πλέον μετά βίας ξεπερνά το 1,40.

Καλή τύχη