Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Παιχνίδια των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2012 περιλαμβάνει το κουπόνι του Σ/Κ με τα φαβορί να είναι πολλά αλλά σε πολύ μικρές αποδόσεις και ειδικά ο ΟΠΑΠ το παράκανε. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα για παράδειγμα να δίνει το διπλό της 1,10, σε καμία έδρα σε αυτό το πλανήτη. 1,25 που παίζεται περίπου στις ξένες εταιρίες, έχει μία λογική. Τέλος πάντων, αποφεύγοντας τις μικρές αποδόσεις, θα πάω σε δυάδα με άσσο Ντάλας και άσσο Λας Πάλμας.

245 1 1,65
Το παιχνίδι για τη Λας Πάλμας είναι must win. Τόσο απλά. Αυτή της στιγμή είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και αντιμετωπίζει την υποβιβασμένη Πονφεραντίνα. Η Λας Πάλμας βρίσκεται στο θετικό μομέντουμ, προέρχεται από δύο σερί νίκες με Αλμπαθέτε και Βαγιαδολίδ ενώ σήμερα επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ της Χάβι Γκερέρο (23/10). Η Πονφεραντίνα έχει μόλις μία νίκη σε 15 παιχνίδια εκτός έδρας. Σημειώστε δε, ότι πέσανε (ξαφνικά) χοντρά "πακέτα" στον άσσο της Λας Πάλμας στο αγγλικό ανταλλακτήριο και αυτή τη στιγμή ο τζίρος ξεπερνά της 105,000 χιλ. ευρώ τη στιγμή που στα υπόλοιπα παιχνίδια της Β Ισπανίας, ζήτημα είναι αν έχουν 5,000 με 6,000 χιλ. ευρώ σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι ο άσσος είναι το πλέον λογικό σημείο.

273 1 1,80
Καταρχήν, το 1,80 του ΟΠΑΠ συνιστά στοιχηματική ευκαιρία ανεξαρτήτως του αν επαληθευτεί. Εξηγούμαι, από χτες παρατήρησα μία έντονη κινητικότητα στον άσσο. Η απόδοση του άσσου άρχισε να πέφτει και πλέον κυμαίνεται κοντά στο 1,60. Στο αγγλικό ανταλλακτήριο έχει πάρει τζίρο (αυτή την ώρα) κάπου στις 30,000 χιλ. ευρώ, στη στιγμή που τα υπόλοιπα παιχνίδια στο MLS δεν έχουν πάρει ούτε το 1/3 από αυτά. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που ξεκινά στις 04:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος και μέχρι τότε αναμένω ότι θα έχει ανέβει κατά πολύ ο τζίρος. Αγωνιστικά το Ντάλας είναι το φαβορί και σίγουρα έχει καλύτερη ομάδα από το Σαν Χοσέ. Επειδή τη προηγούμενη αγωνιστική στη πρεμιέρα του MLS είχαμε παρόμοιο σκηνικό με τον άσσο του Βανκούβερ που επαληθεύτηκε θα πάω στον άσσο του Ντάλας.

*** Παρεμπιπτόντως στο ανταλλακτήριο γίνεται πολύ παιχνίδι με το under στο Αλβανία Λευκορωσία. Μάλιστα το 95% των χρημάτων έχει τοποθετηθεί στο under (!!!).

*** Το σημαδεμένο σημείο της ημέρας στη Β Ιταλίας είναι φυσικά το Χ στο Πάντοβα Αταλάντα. Όσες εταιρίες το δέχονται το Χ έχει πέσει στο 1,30. Είναι από τα πολυφορτωμένα σημεία της ημέρας.

Καλή τύχη.