Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Update 13:55

Μύρισε καλοκαιράκι, μιας και χθες είχαμε πρεμιέρα στη Tippeligaen της Νορβηγίας και σήμερα έχουμε στο MLS των ΗΠΑ ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει και η Σουηδία, που όπως κάθε χρόνο είναι τα πρωταθλήματα που γεμίζουν το κουπόνι κατά τη καλοκαιρινή περίοδο. 

290 1 1.55
Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Μπέρι μετά από την ήττα από τη Τορκί  μεσοβδόμαδα και την ισοπαλία με τη Ρόδεραμ. Παρά αυτές τις δύο γκέλες βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Από την άλλη η Τσέλντεναμ βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει 10 βαθμούς αέρα από την επικίνδυνη ζώνη και αισθάνεται κάπως πιο άνετα. Τη παρούσα χρονική στιγμή δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και πολύ δύσκολα θα φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Μπέρι. Άσσος λοιπόν, με την απόδοση να έχει πάρει το κατήφορο.

323 2 1,55
* Η αγωνιστική των φαβορί στη Γ  Σκωτίας. Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχει φαβορί και για να δούμε αν θα φανούν και στο γήπεδο. 
Η Ιστ Στέρλινγκ θυμίζει σιγά σιγά το παλιό καλό της εαυτό, τότε που τελείωνε κάθε χρόνο στο πάτο της βαθμολογίας. Οδεύει λοιπόν από ήττα σε ήττα, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης σχεδόν δύο μήνες ενώ δέχεται γκολ με το τσουβάλι. Από την άλλη η Αρμπρόουθ παλεύει να μείνει στη πρώτη θέση και να ανέβει έτσι χωρίς μπαράζ στη Β Σκωτίας, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, διαθέτοντας τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Νομίζω ότι αν παίξει λίγο σοβαρά πρέπει να το πάρει το παιχνίδι. Στο μυαλό μου βέβαια τριγυρνάει το παιχνίδι στη τέλη του Γενάρη, τότε που η Αρμπρόουθ έχασε εντός έδρας 5-3 από την Ιστ Στέρλινγκ (!!!) που αναμφίβολα ήταν ένα πολύ παράξενο αποτέλεσμα. Θυμίζω απλά, ότι στη Γ Σκωτίας δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα και συνεπώς το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση είναι μονόπλευρο.

349 2 1,80
Η Μπερστ είναι φανερό ότι έχει ξεφουσκώσει. Βρίσκεται μακριά από το καλό της εαυτό, προέρχεται από την ήττα με 2-0 εκτός έδρας από τη Σεντ Ετιέν, σε ένα παιχνίδι βέβαια που είχε πάρα πολλές απουσίες. Σήμερα σχεδόν όλοι επιστρέφουν. Το απουσιολόγιο περιορίζεται σε 2-3 απόντες. Από την άλλη η Λιλ φουλάρει για τίτλο, κουτσά στραβά παίρνει τις νίκες. Προέρχεται από τη νίκη 2-1 επί τη Βαλενσιέν, με γκολ στο 90 και πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να περάσει από τη δύσκολη έδρα της Μπρεστ. Δε θα περάσει εύκολα και πιστεύω ότι θα κριθεί στο γκολ.

ΥΓ 1: Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω με update στις προτάσεις διότι υπάρχουν ακόμα κάποια σημεία στα υπόψιν.

ΥΓ 2: Εκεί στον ΟΠΑΠ ή είναι πολύ διαβασμένοι με το MLS ή δεν έχουν ιδέα αφού παρατηρούνται μεγάλες διαφορές στις αποδόσεις.(π.χ στον άσσο του Ντάλας)

ΥΓ 3: Κλείνω με μία ερώτηση, επειδή είδα ότι άρχισαν τα "ωραία" στη Serie B, το παιχνίδι Αταλάντα Πιατσέντζα θα γίνει για τυπικούς λόγους ;

Καλή τύχη.