Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Πέρασε άνετα η χθεσινή δυάδα με Ντανφέρμλιν (1,75) διπλό (που ήταν και το δυνατό σημείο ημέρας) και άσσο Κιντερμίνστερ (1,50) αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι εκπλήξεις. Πάμε όμως να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε.

321 2 1,70
Παρά τις σπουδαίες μεταγραφές που έκανε η Μπεσίκτας, μεταγραφές εκατομμύριων ευρώ που ήρθαν να προστεθούν σε αυτές του καλοκαιριού, εκτινάσσοντας το μπάτζετ ωστόσο με την επανέναρξη μετρά μόλις μία νίκη σε τρία παιχνίδια. Με αποτέλεσμα η διαφορά από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ να έχει φτάσει στους 12 βαθμούς οπότε πρέπει να σοβαρευτεί και να αρχίζει να παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Σήμερα αντιμετωπίζει τη μετριότατη Ανκαραγκούτσου, που βρίσκεται στη 13η θέση, η οποία εντός έδρας δεν είναι και καμία δύναμη, πόσο μάλλον που το σημερινό είναι κεκλεισμένων των θυρών. Λογικά λοιπόν θα περάσει η Μπεσίκτας έστω και χωρίς τους Κουαρέσμα και Γκούτι. (ΑΝ φυσικά παίξει βάσει των δυνατοτήτων της και δεν παρουσιαστεί ασόβαρη έτσι όπως εμφανίστηκε στα τελευταία δύο παιχνίδια).

322 1 1,70
Εκεί που εκτιμούσα ότι το πρωτάθλημα θα έρχονταν τούμπα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός με διέψευσε και πέρασε μέσα από το Κλεάνθης Βικελίδης, με ανατροπή μάλιστα καθ ότι προηγήθηκε ο Άρης. Συνεπώς, το αποτέλεσμα αυτό ίσως ξενερώσει τους παίχτες του παναθηναϊκού διότι αλλιώς είναι να πας στο ντέρμπι στο -4 και αλλιώς στο -7. Στο αποψινό παιχνίδι ωστόσο, οι παίχτες του Φερέιρα καλούνται να πάρουν τη ρεβάνς για τον άδικο αποκλεισμό τους από την ΑΕΚ στο κύπελλο. Υπάρχει μία συσπείρωση και νομίζω ότι ο παναθηναϊκός θα το καθαρίσει το ντέρμπι. Η απόδοση του άσσου πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων.

333 1 1,55
Σε αυτή τη Κλαουσούρα αναμένουμε μία διαφορετική Μπόκα Τζούνιορς έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ξανά και όχι να καταλήξει στη 12η θέση όπως στο Απερτούρα. Αφενός έχει καλό προπονητή, τον Φαλσιόνι που ήταν εκείνος όπου δημιούργησε την Μπάνφιλντ η οποία κατέκτησε και το Απερτούρα το 2009 και αφετέρου ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγρφική περίοδο. Καταρχήν πήρε τον Ερβίτι από την Μπανφιλντ, ο οποίος είναι από τα καλύτερα χαφ στην Αργεντινή, τον Σαμόσα από τη Βελέζ, τον Ριβέρο από τη Σαν Λορέντζο και το Νοίρ. Στον αντίποδα αποχώρησαν πέντε συνολικά παίχτες αλλά δεν επηρεάζουν. Από την άλλη η Γοδόι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη περσινή ομάδα όπου τρέλανε κόσμο. Είναι αισθητά αποδυναμωμένη, έφυγε, ίσως ο καλύτερος της παίχτης, ο Ραμίρες, έφυγαν οι δύο βασικοί της επιθετικοί ο Καράνσα και ο Καστίγιο. Συνάμα έφυγε και ο δημιουργός αυτής της ομάδας ο Ασάντ. Με τον Χόρχε Ντα Σίλβα πλέον στο πάγκο δεν πιστεύω ότι θα εντυπωσιάσει. Οπότε νομίζω ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τη Μπόκα να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι ώστε να έχουμε μία εικόνα από τη νέα Μπόκα.

Καλή τύχη.