Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν μας κύλησε καθόλου καλά η χθεσινή μέρα αφού από τη προτεινόμενη τριάδα πέρασε μόνο ο άσσος της Βίλα. Ωστόσο, γενικότερα θεωρώ ότι ήταν ένα σχετικά καλό κουπόνι. Κυρίως στη Premier, όπου πέρασαν όλα τα φαβορί. Στη Γερμανία το τρένο της Ντόρτμουντ διέσυρε μέσα στο Μόναχο τους Βαυαρούς. Αυτό για κάποιους που την αμφισβήτησαν. Στην Ισπανία η Μπάρτσα έριξα τριάρα και από την άλλη η Ρεάλ για πολλοστή φορά κόλλησε στο μηδέν. Η (πάλαι ποτέ) βασίλισσα της Ευρώπης, έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ. Παίχτες τύπου Αντεμπαγιόρ και Μπενζέμα, δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της Ρεάλ. Όταν σε μία Ρεάλ έχουν περάσει παιχταράδες από αυτή τη θέση. Είναι ιεροσυλία δηλαδή. Εντύπωση, μου προκάλεσε τα πολλά σπασίματα που είχαμε στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας. Το ένα εξ αυτών και το διπλό της Αρμπρόουθ που είχαμε προτείνει. Πάμε όμως στα σημερινά,

373 under 1,45
Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι και με δεδομένη τη δυσκολία του Αστέρα στο γκολ, που έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, νομίζω ότι τα λίγα τέρματα είναι μία καλή επιλογή.

417 2 1,70
Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη serie A και τη Σαμπντόρια συγκεκριμένα θα συμφωνήσουν στο ότι από τη στιγμή που έφυγε ο Κασάνο και ο Πατσίνι η Σαμπντόρια σβήστηκε από το χαρτί. Όλη η ομάδα έπαιζε για αυτούς τους δύο παίχτες. Αυτοί ήταν οι σκόρερ της και οι υπόλοιποι έψαχναν να βρουν αυτούς τους δύο. Από τη στιγμή που έφυγε τόσο ο Κασάνο όσο και ο Πατσίνι και έγιναν κάτοικοι Μιλάνου αμφότεροι, η Σαμπντόρια πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις και μετρά μόλις μία νίκη. Έχει σκοράρει μόλις σε ένα από τα τελευταία εφτά παιχνίδια. Και αυτό κόντρα στη Μπολόνια. Θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν η Ιντερ χάσει αυτό το παιχνίδι. Μη ξεχνάμε ότι η Ίντερ δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών καθώς βρίσκεται στο -5 από τη Μίλαν. Το μόνο που με προβληματίζει, ιδιαιτέρως θα έλεγα, είναι η κόπωση που βγάζει τώρα τελευταία η Ίντερ από τα συνεχή παιχνίδια. Παίζει ασταμάτητα δύο φορές τη βδομάδα. Αλλά όπως προείπα, περιθώρια για γκέλες δεν υπάρχουν. Στο κομμάτι των απουσιών για τους nerazzuri, εκτός είναι ο Καμπιάσο, ο Μαικόν, ο Μιλίτο και ο Κόρντομπα. Πάμε με το διπλό, με το 1,70 του ΟΠΑΠ να είναι η μικρότερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά. Κατά μ.ο δυαράκι παίζεται το διπλό.


Πανιώνιος Ολυμπιακός. Καιρό πριν έλεγα ότι αν η διαφορά ήταν κάτω των 7 βαθμών, θα έβαζα ένα σεβαστό ποσό στο διπλό διότι ο Ολυμπιακός θα πέρναγε αέρα από τη Νέα Σμύρνη. Αν από την άλλη η διαφορά είχε αυξηθεί, θα πήγαινα στο 1Χ διότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να δώσει τουλάχιστον ένα βαθμό στο φίλο του Μαρινάκη. Μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι και έτσι όπως ήρθε αυτή η νίκη, είχα αποφασίσει να ακολουθήσω το πρώτο σενάριο και να πάω γερά στο διπλό διότι ο Μαρινάκης θα θέλει να αυξήσει τη διαφορά με το παναθηναϊκό ως εκεί που δεν πάει. Για ευνόητους λόγους φυσικά. Ωστόσο, η χθεσινή γκέλα του παναθηναϊκού με έβαλε σε σκέψεις. Διότι μπορεί να επαληθευτεί ένα άλλο σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να μην τα δίνει όλα έτσι ώστε να διαψευστούν όσοι λένε τα διάφορα για τα φιλικά του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, είδαμε ότι από την ΚΕΔ ορίστηκε ο Παμπορίδης. Και αυτό κάτι δείχνει. Ο Πανιώνιος έχει εκτός τον Όμο, τον Ριέρα, τον Μήτρογλού και τον Σβέρκος. Σημαντικές απουσίες. Μιλώντας καθαρά αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός λογικά πρέπει να το πάρει το παιχνίδι. Από τη στιγμή όμως που δε γνωρίζουμε τις προθέσεις των παιχτών, αν δηλαδή εμφανιστούν αδιάφοροι, καλύτερα να πάμε πάσο.

Καλή τύχη.