Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ένα ακόμα άκρως ενδιαφέρον κουπόνι στα χέρια, με το παιχνίδι που ξεχωρίζει σήμερα να είναι το ντέρμπι στη Γερμανία, Μπάγερν Ντόρτμουντ. Είναι η τελευταία ευκαιρία των Bαυαρών να μειώσουν κάπως τη διαφορά. Η Μπάγερν έχει ανέβει αγωνιστικά, με την επιστροφή του Ρομπέν και έχει αλλάξει κατά πολύ η εικόνα της ομάδας. Από την άλλη από την αρχή της χρονιάς, έχω αναφέρει πως η Ντόρμτουντ είναι η Μπαρτσελόνα της Γερμανίας. Τραβηγμένη σίγουρα η παρομοίωση αλλά η Ντόρτμουντ στο πρώτο γύρο ήταν πυραυλοκίνητη. Πάμε όμως να δούμε και τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα,

252 1 1,65
Η Άστον Βιλά μετά την επιστροφή βασικών παιχτών αλλά κυρίως με προσθήκη του Μπέντ, εμφανίζει ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, παίζει καλά αλλά εν τούτοις παραμένει μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τη προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις και ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Ουγιέ να δουλέψει λίγο με την ομάδα αλλά και οι παίχτες να πάρουν μία ανάσα. Από την άλλη η Μπλάκμπερν είναι μία ομάδα έδρας αφού εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, απόρροια αυτής έχει επιτύχει μόλις τρεις νίκες σε 13 παιχνίδια. Οι δύο ομάδες είχαν ξανά συναντηθεί άλλες δύο φορές φέτος στο γήπεδο της Βίλα, για κύπελλο και Λιγκ Καπ αντίστοιχα, με τους "Χωριάτες" να παίρνουν και στα δύο παιχνίδια τη νίκη. Νομίζω ότι θα τριτώσει. Βέβαια το 1,65, του ΟΠΑΠ δεν το θεωρώ εύλογο (και όχι δίκαιο όπως λένε κάποιοι, δεν υπάρχουν δίκαιες και άδικες τιμές) ως απόδοση.

278 Goal/Goal 1,55
Απλά πιστεύω ότι θα βρουν δίχτυα αμφότερες.

317 2 1,80 (έπεσε η απόδοση)
Όπως όλα δείχνουν η πρώτη θέση στη Γ' Σκωτίας θα παιχτεί ανάμεσα σε Στανράερ και Αρμπρόουθ. Η Αρμπρόουθ είναι στη πρώτη θέση με ένα βαθμό διαφορά από τη Στανράερ. Μεσοβδόμαδα νίκησε εύκολα 2-0 την Έλγκιν και τώρα την αντιμετωπίζει και εκτός έδρας. Η Έλγκιν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και προσωπικά τη περίμενα πιο χαμηλά στη βαθμολογία και όχι να κυνηγά μία από τις θέσεις των πλέι οφ. Να σημειώσουμε επίσης ότι η Έλγκιν σήμερα θα έχει και 3-4 απουσίες. Το παράδοξο σε αυτό το παιχνίδι είναι ο τζίρος που έχει τραβήξει στο αγγλικό ανταλλακτήριο, όπου είναι ο δεκαπλάσιος σε σχέση με άλλα παιχνίδια, με το 92% των χρημάτων να έχει τοποθετηθεί στο διπλό. Επίσης βλέπουμε και μία σημαντική πτώση της απόδοσης του διπλού, όπου πλέον κυμαίνεται στο 1,80. Δεν έχω λόγους να πάω κόντρα στο ρεύμα. Διπλό.

Καλή τύχη.