Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Βραδιά αστέρων και η σημερινή αφού έχουμε άλλα δύο παιχνίδια της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ όπου παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. Στης 19:00, στη παγωμένη Μόσχα ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 στη Τούμπα. Μάλλον με θαύμα θα μοιάζει αν πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Ρωσία δεδομένου ότι στο πρώτο παιχνίδι απογοήτευσε με την απόδοσή του. Το κουπόνι βέβαια συμπληρώνεται με μικρές κατηγορίες από Αγγλία και Σκωτία. Στα του στοιχήματος θα πάω με το διπλό της Ρεάλ και τον άσσο της Νόργουιτς

106 2 1,70
Παρατηρούμε ότι τελευταία η Λυών έχει ανακτήσει τη φόρμα της και προέρχεται από δύο νίκες, κόντρα σε Σεντ Ετιέν εκτός έδρας και Νανσί εντός έδρας, με 1-4 και 4-0 αντίστοιχα. Η Λυών που είναι ο κακός δαίμονας της βασίλισσας καθ ότι θυμόμαστε στο παρελθόν τι έχει γίνει, αλλά ο Μουρίνιο δεν καταλαβαίνει από αυτά. Εκτιμώ ότι ο Μουρίνιο θα παίξει προσεχτικά, να κρατήσει το μηδέν πίσω στην άμυνα και να πετύχει το γκολ που θα του δώσει το πλεονέκτημα στη ρεβάνς για να καθαρίσει τη πρόκριση. Ούτως η άλλως φέτος η Λυών δεν έχει δείξει και πολλά πράγματα. Σήμερα ο Πυέλ δεν θα έχει και στη διάθεσή του τον Λισάνδρο Λόπεζ καθ ότι ο Αργεντινός είναι τραυματίας. Αιχμή του δόρατος θα είναι ο Γκομίς που στρίβει πιο αργά και από νταλίκα. Από την άλλη η Ρεάλ, το Σάββατο νίκησε με 2-0 τη Λεβάντε με σβηστές τις μηχανές, όπου απλά πήρε τους βαθμούς. Ο Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία και ξεκούρασε τους Οζίλ και Αλόνσο. Νομίζω ότι η Ρεάλ μπορεί, έστω και δύσκολα, να πάρει τη νίκη και να σπάσει αυτή τη δυσμενέστατη παράδοση που έχει. Το 1,70 πάντως  του ΟΠΑΠ ωστόσο κρίνεται ως unfair.

111 1 1,40
Ο συγκεκριμένος άσσος είναι το δημοφιλέστερο σημείο της ημέρας, με την απόδοση του άσσου να κατρακυλά και πλέον να κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ. Ο λόγος είναι ότι πέραν της δεδομένης διαφοράς δυναμικότητας, η Ντονκάστερ θα θυμίζει νοσοκομείο με τόσες απουσίες. Αν τους μέτρησα σωστά, συμπληρώνουν σχεδόν μία ντουζίνα. Αυτές τις απουσίες πληρώνει και έχει 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Η Νόριτς, που είναι δυνατή στην έδρα της, θέλει τους βαθμούς για να μείνει κοντά στη πρώτη δυάδα αλλά και να διατηρήσει τη θέση της στα πλέι οφ. Η λογική λέει ότι θα το πάρει το παιχνίδι αφού η Ντονκάστερ με το ζόρι συμπληρώνει αποστολή. Από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω ότι το σημείο έχει φορτωθεί πάρα πολύ, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Καλή τύχη.