Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τα βλέμματα όλων, νομίζω, είναι στραμμένα στο ντέρμπι των αιωνίων στο Καραϊσκάκη. Στο ελληνικό el clasico. Από τη μία ο παναθηναϊκός θέλει το παιχνίδι για να σώσει μία καταστροφική χρονιά και από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει το παιχνίδι για να μην υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης για τα όσα ακούγονται δεξιά και αριστερά. Στοιχηματικά δεν θα ασχοληθώ με το ντέρμπι, ωστόσο πριν το παιχνίδι και αφού δούμε τις 11αδες θα τις σχολιάσουμε και φυσικά αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού θα είμαστε και πάλι μαζί με το τρίτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Πάμε όμως στα του στοιχήματος,

252 goal/goal 1,55
Πολύ απλά πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με τη Καϊζερσλάουτερν να έχει σκοράρει στα 7 από τα τελευταία 8 παιχνίδια. Από την άλλη και το Αννόβερο έχει δυνατή επίθεση με Αμπντελάουε και Κόναν.

315 2 2,00
Ρισκάρουμε λίγο και πάμε στο διπλό της Στανράερ. Η Ιστ Στέρλινγκ είναι φανερά ντεφορμέ, πέραν του ότι έχει υποστεί τρεις σερί ήττες, δεν έχει βρει καν το δρόμο προς τα δίχτυα σε αυτά τα παιχνίδια. Έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Δεν έχει σκοράρει στα 11 από τα 19 παιχνίδια που έχει δώσει. Ουσιαστικά έκανε ένα ξέσπασμα το Γενάρη παίρνοντας κάποια καλά αποτελέσματα αλλά μέχρι εκεί. Η Στανράερ από την άλλη κυνηγά της Αρμπρόουθ που βρίσκεται στη πρώτη θέση, η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι μεν στο -4 για τη Στανράερ αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Στανράερ που προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Άλμπιον Ρόβερς, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας είναι ενδεικτικό του ότι η Στανράερ έχει πετύχει 39 γκολ και η Ιστ Στέρλινγκ μόνο 16 (!!!). Εκτιμώ ότι κάποια στιγμή θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα η Στανράερ και θα πάρει το παιχνίδι. Η απόδοση του διπλού έχει αρχίσει κουρεύεται από τους περισσότερους book.

335 2 1,50
Αν κάποιος, εκεί κάπου στις αρχές Αυγούστου, έλεγε ότι θα φτάναμε στην 23η αγωνιστική και η Μπάγερν θα ήταν τρίτη και η Μάιντζ πέμπτη, με μόλις δύο βαθμούς διαφορά σίγουρα θα το περνάγαμε για τρελό. Η Μάιντζ ωστόσο έχει αρχίσει και ξεφουσκώνει αφού με την επανέναρξη έχει πάρει μόλις τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη η Μπάγερν με Ριμπερί και Ρομπέν στη σύνθεση της, μοιάζει με άλλη ομάδα. Έριξε τέσσαρα για πλάκα τη προηγούμενη αγωνιστική στη Χόφενχαιμ, έχοντας για πρώτη φορά και τον Ολλανδό και το σημαδεμένο στην αρχική 11αδα. Αναμένω ότι η Μπάγερν θα πάει τρένο ως το τέλος για να καλύψει κάπως και τη διαφορά. Όχι ότι η Ντόρτμουντ θα χάσει το πρωτάθλημα, απλά να μειώσει κάπως τη διαφορά. Το 1,50 βέβαια του ΟΠΑΠ είναι από τις μικρότερες αποδόσεις που κυκλοφορόν ωστόσο αναμένω ότι οι βαυαροί θα περάσουν από την έδρα της Μάιντζ.

359 1 1,55
Η Κρουζ Αζούλ δεν έχει ξεκινήσει και τόσο καλά το πρωτάθλημα αφού έχει μόλις τρεις νίκες στα έξι πρώτα παιχνίδια. Ωστόσο, οι περισσότερες απόψεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι είναι το πρώτο φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου. Έχει μεγάλη ποιότητα ως ομάδα και εντός έδρας είναι εξαιρετικά δυνατή. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στη Τίγκρες και δεν νομίζω ότι θα κάνει δεύτερη κολλητή γκέλα κόντρα στην Άτλας που ναι μεν μπορεί να ισοβαθμούν ωστόσο, υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπου αναμένεται να φανεί και στο χορτάρι. Ήδη από τη Παρασκευή έχει έντονες πτωτικές τάσεις ο άσσος, με ότι συνεπάγεται αυτό. Μία fair τιμή είναι γύρω στο 1,60. Απλά ανεκτό το 1,55 του ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη και τα ξανά λέμε περίπου στης 19:00 με το σχολιασμό των 11αδων, στο ντέρμπι.