Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Χτες δεν μας κύλησε καλά η μέρα αφού αφενός η Ουνιόν ήρθε 3-3 με την Οσναμπρικ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην εξέλιξή του, με την Ουνιόν μάλιστα να χάνει πέναλτι στο 87 για να κάνει το 4-3. Στο άλλο παιχνίδι δεν βγήκε το διπλό στο ντέρμπι της Ιντεπεντιετε με τη Βελέζ, είχαμε τονίσει βέβαια ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πήραμε το ρίσκο το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε. Πάμε όμως στα σημερινά  σε ένα δύσκολο κουπόνι και για αυτό έχω επιλέξει μία δυάδα, η οποία κάλλιστα μπορεί να γίνει τριάδα με κάποια από τις προτεινόμενες εκπλήξεις.

205 2 1,75
Το 2011 δεν έχει μπει καλά για τη Ντανφέρμλιν και ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα τρία μόλις (λόγων των αναβολών) παιχνίδια που έχει δώσει. Η απόσταση από τη κορυφή έχει φτάσει στους 5 βαθμούς αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη η Καούντεμπιθ διέκοψε ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών, χωρίς μάλιστα να βάλει και γκολ, με την ισοπαλία που πήρε από τη Ρος Κάουντι. Μία ισοπαλία τυχερή αφού ισοφάρισε με αυτογκόλ και η Ρος Κάουντι έχασε πλήθος ευκαιριών. Παρατήρησα από χτες έντονη κινητικότητα στις εταιρίες να ρίχνουν την απόδοση του διπλού και πλέον το 1,75 του ΟΠΑΠ να είναι η υψηλότερη τιμή που κυκλοφορεί. Κάνοντας ένα συνειρμό και στο προηγούμενο παιχνίδι της Καούντεμπι, αυτό με τη Ρος Κάουντι, πάλι έπεφτε παντού ο άσσος, είχε φορτωθεί και στο αγγλικό ανταλλακτήριο αλλά δεν ήρθε ποτέ. Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ η Ντανφέρμλιν. Στους δύο προηγούμενους γύρω η Ντανφέρμλιν την είχε νικήσει με 2-1 και 5-0 αντίστοιχα.

191 1 1,50
Η Κιντερμίνστερ πάει φουλ για άνοδο μέσα από τα πλέι οφ, βρίσκεται στην 6η θέση και διανύει περίοδο φόρμας. Προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα στη Χέις εκτός έδρας με 4-0 και της Μπαθ με 1-0 αντίστοιχα. Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή μετρώντας (10-3-3). Μεσοβδόμαδα μπήκαν και χρήματα στα ταμεία της από δωρεές και από χρήματα που μάζεψαν οι οπαδοί της. Από την άλλη η Ολντιργχαμ δίνει τη μάχη της παραμονής, είναι οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας βέβαια και δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ εκτός έδρας μετρά (3-3-9). Λογικά η Κίντερμινστερ θα το πάρει το παιχνίδι. Το 1,50 που έχει δώσει ο ΟΠΑΠ στον άσσο είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ (τις οποίες πιστεύω ότι είναι καλά σημεία)
120 Χ 3,30 2 4,40
*Οι εποχές που η Γιουνάιτεντ ήταν το απόλυτο φαβορί στο τοπικό ντέρμπι του Μάντσεστερ έχουν περάσει.
241 1 3,55 Χ 3,10
*Εμμένω στην άποψη που εξέφρασα τη περασμένη Κυριακή ότι το πρωτάθλημα θα έρθει τούμπα.
253 Χ 3,65 2 5,30
*Τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Βάργκας, ο καλύτερος παίχτης και ταυτόχρονα πρώτος σκόρερ της Μπριζ. Το ίδιο και ο δεύτερος σκόρερ Πέρισιτς.

Καλή τύχη.