Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πρώτο κουπόνι του Φεβρουαρίου αυτό το σαβ/κο και θέλω να ελπίζω ότι θα είναι και τυχερό. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας :

250 2 1,85
Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν με το παιχνίδι. Ωστόσο, η χθεσινή ισοπαλία της Ντόρτμουντ άνοιξε πάλι την όρεξη στους διεκδικητές και φυσικά στη δεύτερη Λεβερκούζεν. Έτσι με νίκη σήμερα η Λεβερκούζεν μπορεί να ρίξει τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό. Όπως έχω πει κατ επανάληψιν από την αρχή της χρονιάς, αυτή η Ντόρτμουντ είναι σε άλλο επίπεδο, χαίρεσαι να τη βλέπεις. Γύρω στις αρχές Νοεμβρίου βλέποντας τη συνεχώς είχα γράψει ότι είναι η Μπαρτσελόνα της Γερμανίας για να τονίσω το πόσο καλά παίζει. Και αυτά τα γράφω διότι δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες διεκδικήτριες πρέπει να ρίξουν λευκή πετσέτα από τόσο νωρίς. Και σήμερα θα φανεί το αν και κατά πόσο η Λεβερκούζεν μπορεί να μείνει σε τροχιά πρωταθλήματος. Εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα, όντας αήττητη, (7-2-0) ενώ από την άλλη έχουμε μία Νυρεμβέργη η οποία έχει δώσει 6 παιχνίδια σε 14 μέρες, έχοντας αρκετές απουσίες αλλά τα πήγε αρκετά καλά. Προέρχεται από νίκη κόντρα στο Αμβούργο με 2-0, βοηθήθηκε και λίγο από το διαιτητή, το πέναλτι έτσι όπως το είδα είναι αμφισβητούμενο ενώ η κόκκινη που δόθηκε στο Κάρσαρ επίσης δεν ήταν σωστή. Τέλος πάντων, θα πάω στο διπλό, με ρίσκο, που σε εταιρίες του εξωτερικού κυμαίνεται γύρω στο 2,05.

256 2 1,60
Το κλίμα στη Νιουκάστλ έχει αναταραχθεί μετά τη πώληση του πρώτου σκόρερ Κάρολ στη Λίβερπουλ. Προσωπικά, πάντως εκτιμώ ότι ορθά έπραξε και πούλησε το Κάρολ αφού τα 40 εκατ. που έβαλε στο ταμείο από τη Λίβερπουλ δεν θα τα ξανά βρίσκε. H κίνηση της Λίβερπουλ ήταν λάθος, όχι επειδή δεν είναι καλός παίχτης ο Κάρολ αλλά επειδή τα 40 εκατ. είναι ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό. Ωστόσο, το κενό του Κάρολ θα φανεί στη Νιουκάστλ. Η οποία μετά και από κάποιους τραυματισμούς έχει μείνει με μοναδικό επιθετικό τον Μπεστ. Από την άλλη η Άρσεναλ βρίσκεται στο κυνήγι της Μάντσεστερ, είναι στο -5 από τη κορυφή, έχει τις καλύτερες επιδόσεις στη Premier εκτός έδρας και προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή επί της Έβερτον με 2-1, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν πολύ καλή. Οι κανονιέρηδες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και νομίζω ότι μπορούν να περάσουν νικηφόρα από το Σεντ Τζέιμσις Παρκ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Άρσεναλ δεν έχει και περιθώρια για γκέλες αν θέλει το κάτι παραπάνω φέτος. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που καραδοκούν για τη πρώτη τριάδα και η Σίτι αλλά και η Τσέλσι, αναμένεται να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο υπόλοιπό του πρωταθλήματος μετά την απόκτηση του Τόρες.

269 goal/goal 1,50
Πολύ απλά πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η Έξετερ στην έδρα της έχει μετρά 11 goal/goal σε 13 παιχνίδια.

343 2 1,45
Η Αλκμάαρ, που βρίσκεται στη 5η θεση, φαίνεται ότι θέλει να πατήσει γκάζι για μπει σφήνα στη πρώτη τετράδα, είναι σε καλή κατάσταση και προέρχεται από τη νίκη με 6-1 επί της Φένλο. Από την άλλη η Εξέλσιορ βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού και προέρχεται από την εντός έδρας σφαλιάρα από τη Ντεν Χάαγκ, την ήττα με 1-5. Σήμερα θα έχει και δύο βασικότατες απουσίες. Λογικά, η Αλκμάαρ δε θα δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη. Φυσιολογικό το 1,45-1,50 του διπλού.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

291 Χ 3,30 2 4,40
334 Χ 3,30 2 5,50