Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΚΟΤΣΟΛΗΣ

Μετά το τραυματισμό του Ορέστη Καρνέζη και το δανεισμό του Φερνάντεζ, ο παναθηναϊκός είχε ξεμείνει από τερματοφύλακες αφού πέραν του Τζόρβα στο πάγκο καθόταν ο 18χρόνος Καπινός από τις ακαδημίες. Να σημειώσουμε ότι ο Κοτσώλης επιστρέφει σπίτι του καθώς προέρχεται από τις πράσινες ακαδημίες ενώ έπαιξε και στο παναθηναϊκό από το 1998 έως και το 2005. Ο 31χρόνος πλέον Στέφανος Κοτσώλης είχε λύσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια, από τις αρχές Αυγούστου και ως τις 14 Φεβρουαρίου είχε το δικαίωμα να βρει ομάδα της αρεσκείας του και να μετακινηθεί ως ελεύθερος. Κατά τη προσωπική μου εκτίμηση, είναι σωστή η κίνηση της διοίκησης, ο παναθηναϊκός επιτέλους πρέπει να ξανά στραφεί στα δικά του "παιδιά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ παναθηναϊκός, όπως αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ :

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα Στέφανο Κοτσόλη για την υπογραφή συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό μετά από πολλά χρόνια. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, καθώς οι στόχοι της ομάδας και η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία θέτουν ως απόλυτη προτεραιότητα τη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις».