Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Βραδιά αστέρων η σημερινή αφού έχουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια για τη φάση των 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ έχουμε και το παιχνίδι του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναμφίβολα πολύ δύσκολη η κλήρωση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού έπεσε πάνω στην ομάδα των Εμίρηδων. Μία Σίτι που μετά την ήττα της το Σάββατο στο τοπικό ντέρμπι του Μάντσεστερ μοιάζει σαν πληγωμένο θηρίο που ψάχνει ευκαιρία να ξεσπάσει. Το παιχνίδι του Σαββάτου το παρακολούθησα και η Σίτι δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω. Να σημειώσουμε ότι η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη στο 77΄ χάρη σε ψαλιδάκι του Ρούνει. Ίσως το καλύτερο γκολ της σεζόν. Οπότε όπως γίνεται αντιληπτό ούτε η συγκυρία δεν βολεύει την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Άρης από τη πλεύρα του και εδώ που έφτασε είναι επιτυχία αφού μην ξεχνάμε ότι πήγε στη Μαδρίτη, στη κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο και τις έκλεισε το σπίτι και προκρίθηκε. Πλέον στο πάγκο δεν είναι ο Κούπερ αλλά ο Μιχαλήτσος με ότι αυτό συνεπάγεται. Στοιχηματικά, δεν θα πάω στο διπλό για ένα και μόνο λόγο, διότι μετά τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του Άρη στη φάση των ομίλων, θα ήθελα να δω πως θα ανταπεξέλθει σε αυτό τον αγώνα υψηλών απαιτήσεων.

Με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα ασχοληθώ καθώς δεν αποκλείω να έχουμε εκπλήξεις. Έτσι από τα υπόλοιπα θα κρατήσω μόνο στο διπλό της Μπόρνμουθ και το Χ2 της Μπαθ Σίτι μέσα στην έδρα της Κέτερινγκ.

114 2 1,85
Καταρχήν, υπάρχει έντονη κινητικότητα στο διπλό της Μπόρνμουθ για αυτό και αυτή η μεγάλη πτώση της απόδοσης του διπλού στα γραφεία στοιχημάτων. Οι πειρατές βρίσκονται στο πάτο της βαθμολογίας και πλέον τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν επικίνδυνα κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητή της , της ομάδας ο Πένι. Διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με παθητικό 65 γκολ και ταυτόχρονα μία από τις χειρότερες επιθέσεις. Προέρχεται από τη βαριά ήττα από τη Λέιτον με 4-2. Από την άλλη έχουμε μία Μπόρνμουθ, που μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια και παραμένει σε απόσταση βολής από τη πρώτη θέση. Είναι αλήθεια πάντως ότι η Μπόρνμουθ δεν παίζει καμία σπουδαία μπάλα εν τούτοις είναι αποτελεσματική και παίρνει αυτό που χρειάζεται. Και αυτό είναι το ζητούμενο. Κατά συνέπεια πάμε στο διπλό.

129 Χ 3,25 2 2,80
Η Κέτερινγκ βρίσκεται στη 15η θέση, μετρά τέσσερα παιχνίδια αήττητη, προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 επί της Μπάρρου. Από την άλλη η Μπαθ Σίτι προέρχεται από δίκαιη νίκη με 2-0 κόντρα στη Τάμγουρθ, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και νομίζω ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της μέτριας Κέτερινγκ. Από άποψη απουσιών δεν υπάρχει κάτι σημαντικό, από 2-3 απουσίες έχει η κάθε ομάδα.

Καλή τύχη.