Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

B.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: "ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ"


Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαρινάκη, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ :

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ.Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή.Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός,να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο . Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.

Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω απο έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.


Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Οπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».

Βαγγέλης Μαρινάκης
Πρόεδρος Ολυμπιακού

Επειδή έχω μάθει να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, οφείλω να πω ότι η ανακοίνωση αυτή, αν όντως πιστεύει αυτά που γράφει, τον τιμά. Οι δηλώσεις του και οι πράξεις του μετά το τέλος του ντέρμπι δεν αρμόζουν σε ένα πρόεδρο ΠΑΕ που είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής. Ήταν δηλώσεις και πράξεις που έριχναν λάδι στη φωτιά.Ωστόσο, θα μπορούσε αυτή την ανακοίνωση να την είχε βγάλει χτες ώστε να προλάβει και τις εξελίξεις στο Παναθηναϊκό. Δεν το έκανε όμως, και το κάνει τώρα όπου ο παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει διεθνή καταγγελία και η UEFA, δεν είθισται να χαρίζεται. Με απλά λόγια η ανακοίνωση αυτή διαβάζετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.