Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 11ΑΔΑ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ - ΝΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑ ΒΑΣΙΚΟΙ

Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια,  Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι και Βύντρα η τετράδα της άμυνας, στα χαφ  Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καραγκούνης ενώ μπροστά και στα πλάγια θα είναι ο Λέτο και ο Νίνης και φυσικά μπροστά ο Σισέ.

Νομίζω ότι ο Φερέιρα κατεβάζει την πιο ορθολογική 11αδα που θα μπορούσε να παρατάξει. Θεωρώ εξαιρετική τη κίνησή του να βάλει βασικό τον Καραγκούνη που ζει για κάτι τέτοια παιχνίδια, που δεν καταλαβαίνει από έδρες και όσο για την ηλικία του, που λένε κάποιοι αδαείς, σε τέτοια παιχνίδια οι ηλικίες δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο. Άλλα είναι εκείνα που θα κρίνουν το παιχνίδι. Και η προσωπικότητα του Καραγκούνη χρειάζεται μέσα στο γήπεδο. 
Επίσης, μου άρεσε πολύ και το γεγονός ότι ο Γκοβού θα κάτσει πάγκο και ο Νίνης παρ ότι έχει μόλις μία προπόνηση στα πόδια του θα πάρει θέση βασικού. 
Η αχίλλειος πτέρνα του παναθηναϊκού θα είναι (όπως πάντα) η αριστερή πλευρά της άμυνας εκεί όπου το Σπυρόπουλος και εμένα να βάλλεται ως δεξί χαφ, πάρτι θα κάνω. Μένει να δούμε αν θα έχει βοήθειες διότι χωρίς βοήθειες δεν τον βλέπω πολύ ζωηρό. Προσωπικά, προτιμούσα τον Ιωαννίδη, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. 
Έχει επίσης, ενδιαφέρον το σενάριο που θέλει το Λέτο να παίζει δεξιά και να πέφτει πάνω στο Μπράβο, όπου εκεί ο αργεντινός μπορεί να κάνει ζημιές. 
Κλείνοντας, εκτιμώ με βάση αυτή την 11αδα που κατεβάζει ο Πορτογάλος ότι ο παναθηναϊκός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Καραΐσκάκη. Ειλικρινά μετά τις τόσες κριτικές που έχω γράψει για το Φερέιρα οφείλω να πω και κάποια καλή κουβέντα.