Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μέτρια κύλησε η χθεσινή μέρα αφού μας πέρασε εύκολα η Ντόρτμουντ (1,80) για την οποία γράψαμε και ολόκληρη ανάλυση, ήταν και το δυνατό μας σημείο, πέρασε επίσης και το διπλό της Παρί (1,40) ενώ χάσαμε τον άσσο της Τσερτσεφιλντ (1,70) και τον άσσο της Λόκερεν (1,40). Όσον αφορά το παιχνίδι της Λόκερεν από τη Παρασκευή υπήρχε μία τάση, πολλοί μπουκ ανεξήγητα, τονίζω τη λέξη ανεξήγητα, να ρίχνουν την απόδοση του διπλού. Μάλλον και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος κάτι παραπάνω ήξεραν. Διότι να χάσει η Λόκερεν από την Έουπεν, μου προξένησε τεράστια έκπληξη. Πάμε όμως στα σημερινά,

360 2 1,70
Η Μπεσίκτας έδειξε με το καλημέρα τις διαθέσεις γι αυτό το δεύτερο γύρο, με τη πεντάρα επί της Μπούτσασπορ. Τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα (Αλμέιδα, Σιμάο και Φερνάντες) πλάι στους Γκούτι και Κουαρέσμα είναι φανερό ότι την έχουν ανεβάσει σε άλλο επίπεδο. Έχει μείνει όμως αρκετά πίσω, 12 βαθμούς από τη κορυφή όπερ και σημαίνει ότι περιθώρια για γκέλες δεν υπάρχουν και πρέπει να κάνει ένα ντεμαράζ διαρκείας για να ελπίζει σε κάτι κάλο. Από την άλλη η Μπουγιουκσεχίρ βρίσκεται στην 11η θέση με 23 βαθμούς, εντός έδρας μετρά (4-1-3) και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για τη Μπεσίκτας. Ωστόσο, πιστεύω ότι η Μπεσίκτας μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Όχι πάντως εύκολα, θα ιδρώσει. Πάντως η Μπεσίκτας θα νιώθει ότι παίζει στο Ινονού καθώς θα έχει σχεδόν 40.000 χιλιάδες κόσμο στο πλευρό της.

378 2 1,50
Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε όλους και δημοσίως.

393 Χ 3,15 2 3,10
Η Ουντινέζε το τελευταίο διάστημα πάει τρένο, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, οδεύει ολοταχώς για Ευρώπη. Τη προηγούμενη αγωνιστική νίκησε, εύκολα θα έλεγα, την Ίντερ με 3-1. Και δεν είναι μόνο ότι κάνει καλές εμφανίσεις αλλά σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει σκοράρει 17 γκολ. Από την άλλη η Γιουβέντους, μοιάζει με περιοδεύων θίασο παρά με την πάλαι ποτέ Μεγάλη Κυρία. Η μία άσχημη εμφάνιση διαδέχεται την άλλη, μόλις μία νίκη μέσα στο 2011 και φως στο τούνελ δε φαίνεται. Πέρα από αυτό, έχει μείνει μόνο με έναν επιθετικό το Ντελ Πιέρο καθώς ο Αμάουρι, ο Κουαλιαρέλα, ο Τόνι είναι εκτός. Μη κοιτάζοντας φανέλες θα πήγαινα κατ ευθείαν στο διπλό. Ωστόσο βάζω και το Χ για κάλυψη. Ήδη πάντως σε πολλές εταιρίες το διπλό έχει κουρευτεί αρκετά.

Καλή τύχη.