Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Απίστευτα πράγματα χτες στο Αρμπρόουθ Ιστ Στέρλινγκ, όπου οι γηπεδούχοι έχασαν με 3-5! Οι δύο ομάδες ήταν η μέρα με τη νύχτα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, παρ όλη αυτά η Ιστ Στέρλινγκ έριξε 5 μπαλάκια μέσα στην έδρα της Αρμπρόουθ. Ήταν ένας άσσος οποίος είχε παιχτεί, ειδικά το Σάββατο όπου και αναβλήθηκε. Χτες ωστόσο είδαμε παράξενες καταστάσεις. Με την απόδοση του άσσου να γίνεται ασανσέρ. Το Σάββατο πριν γίνει η αναβολή η απόδοση του άσσου είχε πιάσει πάτο και χτες ξαφνικά έπαιρνε μία την ανιούσα και μία τη κατιούσα. Τι μεσολάβησε άραγε και η Αρμπρόουθ κατάφερε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, και δέχθηκε 5 γκολ από την Ιστ Στέρλινγκ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πάμε στα σημερινά όπου έχω επιλέξει μόνο το διπλό της Ρέιντζερς και με ρίσκο το διπλό της Μίλαν.

160 2 1,40
Απλά δεν βλέπω έκπληξη. Η Ρέιντζερς θα το πάρει το παιχνίδι, έκανε γκέλα το Σάββατο με τη Χάρτς και δεύτερη γκέλα, κόντρα μάλιστα στη κάκιστη φέτος Χιμπέρνιαν, μου φαίνεται από χλωμό έως απίθανο. Fair το 1,40 του διπλού.

142 2 1,80
Εδώ παίρνω το ρίσκο μου γιατί μιλάμε για κύπελλο Ιταλίας. Θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί το παιχνίδι ως ντέρμπι απουσιών αφού από τους γηπεδούχους θα λείψουν εφτά (Πατσίνι, Πότσι, Λουκίνι,  Ντεσένα, Σεμιόλι, Πανταλίνο, Γκασταλντέλο)  και από τους φιλοξενούμενους δώδεκα (Φλαμινί, Νέστα, Γκατούζο, Αμπροζίνι, Πίρλο, Μπόατενγκ, Τζαμπρότα, Ιντζάγκι, Μπονέρα, Στράσερ, Αμέλια, Ζέεντορφ) παίχτες. Παρά ταύτα θα πάω στο διπλό. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ 1,80 ΤΟΥ ΟΠΑΠ. Θα το κάνω αυτό διότι είδα την 11αδα της Μίλαν και οφείλω να πω ότι μου αρέσει, παρά τις απουσίες που έχει. Στο κέντρο θα είναι ο Φαν Μπόμελ, με τον Τιάγκο Σίλβα και τον Εμανουέλσον, στην επίθεση θα είναι ο Ιμπραίμοβιτς με το Πάτο έχοντας από πίσω τους το Ρομπίνιο ενώ στην άμυνα το δίδυμο των στόπερ θα είναι ο Γιέπες με τον Παπασταθόπουλο. Βλέπουμε ότι ο Αλέγκρι ρίχνει κατ ευθείαν στη μάχη τους δύο νεοαποκτηθέντες Ολλανδούς, μάλιστα έκανε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον Φαν Μπόμελ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι παίχτης διεθνούς κλάσης.. Από την άλλη και η Σαμπντόρια επειδή θα της λείψει ο Πατσίνι (19/6) με το Πότσι (14/3), δηλαδή το βασικό της επιθετικό δίδυμο, θα ξεκινήσει στην επίθεση ο νεοαποκτηθείς Μακαρόνε με το Μακέντα. Επαναλαμβάνω, ρισκάρω και πάω στο διπλό με απόδοση κοντά στο 2,00-2,10 που κυμαίνεται περίπου στις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων.

Καλή τύχη.