Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Καλησπέρα, άνετα μας πέρασε χτες ο άσσος της Μπιλμπάο με το 3-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Έτσι έχουμε πλέον 8 σερί ταμεία στη στήλη με το δυνατό σημείο ημέρας. Πάμε όμως στα σημερινά όπου υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον,

103 1 1,50
Καταρχήν, να πούμε ότι τα παιχνίδια για το κύπελλο Γερμανίας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας απολυθείτε παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι. Η Σάλκε με γκολ του Ραούλ στο 33, κέρδισε 1-0, το Σάββατο, το Αννόβερο. Η πορεία στο πρωτάθλημα της φετινής Σάλκε είναι αντιστρόφως ανάλογη της πορείας που πραγματοποιεί σε κύπελλο και Ευρώπη. Το κύπελλο προφανώς ενδιαφέρει το Μάγκατ, για αυτό και κατεβάζει τη βασική του ομάδα, αν και πιστεύω ότι θα βγει τελικά Ευρώπη και μέσω του πρωταθλήματος. Ο κόσμος έχει ζεσταθεί με τα καλά αποτελέσματα ενώ ο ίδιος ο Μάγκατ προέτρεψε τους παίχτες να πάρουν τη πρόκριση για τη δόξα και για οικονομικούς λόγους. Αντίθετα, η Νυρεμβέργη ταξιδεύει στο Γκελζενκιρχεν κουρασμένη, έχοντας δώσει δύο παιχνίδια και ένα αυτό τρία μέσα σε μία βδομάδα. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 10 παιχνίδια ενώ το Σάββατο κατάφερε και πήρε το Χ στην έδρα της Φράιμπουργκ, η οποία Φράιμπουργκ είχε και ένα κάρο απουσίες. Λογικά η ομάδα του Μάγκατ θα πάρει τη πρόκριση.

106 1 1,45
Η Νότιγχαμ που μετρά ένα αήττητο 32 αγώνων μέσα στην έδρα της προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της μισητής αντιπάλου της, Ντέρμπι εκτός έδρας με 1-0. Μία νίκη που την ανέβασε στην 6η θέση. Μάλιστα ήταν η δεύτερη νίκη επί της Ντέρμπι καθώς την είχε νικήσει με 5-2, εντός έδρας στης 29/12. Όπως και να το κάνουμε είναι μία νίκη ψυχολογίας που δίνει την απαραίτητη ώθηση στους παίχτες της Νότιγχαμ γιατί καλό στη συνέχεια. Από την άλλη η Μπρίστολ Σίτι συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, βρίσκεται στη 17η θέση έχοντας μία απόσταση έξι βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Νομίζω πολύ δύσκολα η Σίτι θα πάρει αποτέλεσμα εκεί μέσα. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί σε επίπεδα ΟΠΑΠ σε πολλές εταιρίες στοιχημάτων.

115 1 1,80
Αν και τη Κρου τη στηρίζουμε στο over συνήθως αφού είναι ομάδα της λογικής όσα φάμε και όσα βάλουμε, εν τούτοις σήμερα θα κάνω μία εξαίρεση και θα πάω στον άσσο. Ίσως επειδή έχει πάρει μεγάλο ποντάρισμα ο άσσος για τα δεδομένα της κατηγορίας στο βρετανικό ανταλλακτήριο και όλες οι εταιρίες έχουν αρχίσει και ρίχνουν για τα καλά την απόδοση του άσσου. Η Κρου βρίσκεται στην 6η θέση, έχοντας τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 51 γκολ σε 25 παιχνίδια, τη στιγμή που η Μπράντφορντ στο ίδιο διάστημα έχει πετύχει τα μισά 22 ενώ εκτός έδρας έχει μόλις τρεις νίκες σε δεκατρία παιχνίδια. Η Κρου προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την Όλντερσοτ με 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και νομίζω ότι σήμερα μπορεί να επανέλθει στις νίκες κόντρα στη μέτρια Μπράντφορντ, στην οποία το κλίμα κάθε άλλο παρά καλό είναι αφού υπάρχει μία έντονη κριτική από τους οπαδούς προς το πρόσωπο του Τέιλορ. Συν τις άλλοις οι φιλοξενούμενοι θα έχουν και κάποιες απουσίες.

137 1 1,40
Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο ωστόσο αναβλήθηκε. Το Σάββατο το είχα προτείνει άσσο και μέσα σε 3 μέρες δεν έχω αλλάξει γνώμη. Αντιγράφω λοιπόν την ανάλυση του παιχνιδιού. «Η Αρμπρόουθ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πάει τρένο η ομάδα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη Στανράερ ενώ προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Μοντρόουζ και Μπέργουικ όπου έριξε 5 και 4 αντίστοιχα. Από την άλλη η Ιστ Στέρλινγκ κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με μόλις 4 νίκες σε 14 παιχνίδια και μετά από δύο μήνες απραξίας ξανά μπήκε στο γήπεδο και κέρδισε τη Κλάιντ με 2-0. Και μόνο από κεκτημένη ταχύτητα η Αρμπρόουθ μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Άσσος λοιπόν.» Να σημειώσουμε ότι το Σάββατο ο άσσος έδινε 1,50 ενώ τώρα 1,40. Θα έλεγα ότι είναι φυσιολογικό καθώς το Σάββατο είχε φορτωθεί και ήδη πολλές εταιρίες το είχαν ρίξει σε τέτοια επίπεδα, όπως και σήμερα.

***Μόλις πριν από λίγο, παρατήρησα ξαφνικά μία ανοδική πορεία του άσσου. Δηλαδή ενώ είχε φτάσει κάπου στο 1,40, τώρα ξεπερνά ακόμα και το 1,50. Περίεργα πράγματα.... Πάντως αγωνιστικά το παιχνίδι είναι άσσος.

Καλή τύχη.