Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αρκετά καλά μας κύλησε η χθεσινή μέρα, όπου πέρασε το δυνατό μας σημείο η Μοντερέι (1,70), πέρασε και το goal/goal στο Κάρντιφ Γουότφορντ (1,45), πέρασε και η έκπληξη της Ράσντεν (3,80) αλλά μας την έκανε η Φίτεσε (2,00) η οποία έχασε από τη Βίλεμ. Έτσι η Βίλεμ έκανε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 19 αγωνιστικές. Πάμε όμως στα φρέσκα,

255 goal/goal 1,45
Η Ουντινέζε βρίσκεται σε τρομακτική κατάσταση, σκοράρει με χαρακτηριστική εύκολια ενώ στην άμυνα κάπου κάνει νερά. Διαθέτει τη τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Από την άλλη η Ίντερ, με το Λεονάρντο στο πάγκο πάει τρένο, παίζοντας με άλλη φιλοσοφία. Ο Λεονάρντο δεν κοιτάζει άμυνα αλλά επίθεση. Για αυτό και μέχρι στιγμής, από τότε που ανέλαβε ο Λεονάρντο, η Ίντερ έχει πετύχει 5 τέρματα και έχει δεχθεί γκολ σε όλα. Κάτι ανάλογο βλέπω να συμβαίνει και σήμερα.

276 2 1,80
Η Κονιασπόρ που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις τρεις νίκες σε δεκατρία παιχνίδια, στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο καμία δεκαρία παίχτες, έδωσε και κάμποσους σε μία προσπάθεια μπας και σωθεί. Από την άλλη η πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπούρσασπορ βρίσκεται στη δεύτερη θέση και μετά τη χθεσινή γκέλα της Τράμπζονσπορ, έχει τη χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής από τη πρώτη θέση. Μάλιστα απέκτησε τον Μίλερ από τη Ρέιντζερς έναντι 3 εκατ. ευρώ και υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί και σήμερα. Ο Σκωτσέζος είναι εξαιρετικός παίχτης και θα βοηθήσει τη Μπούρσασπορ. Η απόδοση του διπλού, πέφτει σε πολλές εταιρίες και το 1,80 του ΟΠΑΠ είναι από τις πιο μεγάλες τιμές που κυκλοφορούν. Νομίζω ότι είναι καλή επιλογή.

289 1 1,55
Κλείνω τις σημερινές προτάσεις με το πολύ μεγάλο παιχνίδι στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Άπαντες στο στρατόπεδο της Άντερλεχτ ζητούν εκδίκηση για πέρσι και το τραυματισμό σοκ από το Βίλτσεκ στο Βασιλέφσκι όπου του έσπασε τον αστράγαλο ενώ παράλληλα θέλουν να πάρουν εκδίκηση και για το 5-1. Το κλίμα έχει πολωθεί επικίνδυνα με τους γηπεδούχους να δίνουν όρκο νίκης. Από την άλλη η Σταντάρ, κατεβαίνει σε αυτό το ντέρμπι έχοντας πολλές απουσίες. Εκτός είναι ο Βίτσελ (21/5), ο Σιριάκ (18/8), ο Φελίπε (10/0), ο Ράμος (12/0), ο Μπολάτ (12/0) και ο αρχηγός Ντεφούρ (18/3). Πάντως επιστρέφει ο Τσιτέ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν με αυτό το ντέρμπι, ωστόσο βλ΄ρπωντας το πάθος της Άντερλεχτ για νίκη θα πάω στον άσσο. Ήδη πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του άσσου, κάτω και από το 1,55 του ΟΠΑΠ και δεν αποκλείω μέχρι το μεσημέρι να έχει πέσει η απόδοση του άσσου.

Καλή τύχη.