Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ update 12:45

Καλημέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα για τη νέα χρονιά. Οι Βρετανοί όπως κάθε χρόνο κάνουν πρωτοχρονιά στα γήπεδα, όπερ και σημαίνει ότι και εμείς έχουμε στοίχημα. Πρώτο δελτίο της χρονιάς ελπίζω και τυχερό για να μπούμε με το δεξί.

100 1 1,65
Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι του Εδιμβούργου με τεράστιο μίσος ανάμεσα στη Χαρτς και τη Χιμπέρνιαν. Αν και σε τέτοιου είδους τοπικά ντέρμπι δεν είναι να μπλέκεσαι, ωστόσο όλα τα δεδομένα δείχνουν άσσο. Η Χαρτς που μας πλήρωσε και τη τετάρτη, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Σκωτία και η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στο ζενίθ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Από την άλλη η Χιμπέρνιαν κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς πάνων από τη τελευταία Χάμιλτον και εκτός έδρας μετρά ήδη 7 ήττες, σε 9 παιχνίδια. Ήδη η απόδοση του άσσου κατρακυλά σε πολλές εταιρίες και το 1,65 του ΟΠΑΠ είναι από τις καλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν.

115 1 1,50
Η Νότιγχαμ είναι πλέον φανερό ότι ανεβάζει σιγά σιγά στροφές, προέρχεται από μεγάλη νίκη με 5-2 επί της Ντέρμπι και με αυτή τη νίκη συμπλήρωσε ένα αήττητο 30 αγώνων χωρίς ήττα στην έδρα της. Πάει ολοταχώς για τα πλέι οφ. Κατά την άποψη μου, η Νότινχαμ είναι ομάδα για τρίαδα και αυτό κρατήστε το. Από την άλλη η Μπάρνσλει, προέρχεται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Μπέρνλι και Σουόνσι χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Εκτός έδρας μετρά μόλις δύο νίκες σε 10 παιχνίδια. Νομίζω ότι η ανάκαμψη της Νότιγχαμ θα συνεχιστεί. Η απόδοση του άσσου πέφτει σε πολλές εταιρίες στοιχημάτων.


156 goal/goal 1.55
Πολύ απλά πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η Γουότφορντ εnτός έδρας μετρά 9 goal/goal  σε 11 παιχνίδια.  

ΥΓ: Σήμερα τα πρακτορεία σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά !

Καλή τύχη.