Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ένα ακόμα ενδιαφέρον κουπόνι έχουμε στα χέρια μας και ας δούμε τα προτεινόμενα σημεία:

241 2 1,80
Όσοι είστε τακτικοί αναγνώστες του betsecret ξέρετε την εκτίμηση για τη φετινή Ντόρτμουντ. Από την αρχή της σεζόν έχω γράψει άπειρες φορές για αυτή την ομάδα διότι είναι ελάχιστα τα παιχνίδια της που δεν έχω παρακολουθήσει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ωστόσο, έχω να ασχοληθώ στοιχηματικά μαζί της από τα μέσα Δεκεμβρίου περίπου και ο λόγος ήταν ότι ανέμενα ότι θα έκανε κάποιες γκέλες ωστόσο συνέχισε να πηγαίνει τρένο και οι δύο γκέλες μέσα σε αυτό το διάστημα, η μία εξ αυτών τη προηγούμενη εβδομάδα, ήταν από καθαρή ατυχία. Σήμερα ανεβαίνω ξανά  στο τρένο, το οποίο πιστεύω ότι δεν θα κάνει δεύτερη στάση στο "Φολκσβάγκεν Αρένα". Η φετινή Βόλφσμπουργκ δε βλέπεται. Κυριολεκτικά δε βλέπεται. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έφυγε και ο Ντζέκο για τη Μάντσεστερ Σίτι. Οδεύει από κακή σε κακή εμφάνιση. Η νίκη τη προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στη Μάιντζ δε μου λέει κάτι διότι είδα το παιχνίδι και θα έλεγα ότι απλά στάθηκε τυχερή, ζήτημα ήταν αν πέραν του γκολ είχε 2-3 καλές ευκαιρίες. Σήμερα σαν να μην έφτανε αυτή η χείριστη εικόνα που παρουσιάζει ,υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να λείψουν και οι δύο βασικοί της φορ. Ο Γκραφίτε (16/7) και ο Μάντζουκιτς ( 15/0). Και όπως είδα πριν από λίγο στη kicker, παίρνει φανέλα βασικού κατ ευθείαν ο νεοφερμένος Μποκάνι από τη Μονακό. Ειδικά για το Μάντζουκιτς είναι κατά πάσα πιθανότητα εκτός. Η απόδοση του διπλού έχει πάρει τη κάτω βόλτα, είναι από τα δημοφιλέστερα σημεία της ημέρας, το 1,80 του ΟΠΑΠ είναι από τις καλές τιμές καθώς ήδη το διπλό σε πολλές εταιρίες έχει πέσει και στο 1,70. Αυτό είναι και το μόνο που με ανησυχεί διότι αγνωστικά το παιχνίδι είναι διπλό.

268 1 1,70
Καταρχήν το 1,70 του ΟΠΑΠ είναι από τις υψηλότερες τιμές που κυκλοφορούν. Φανταστείτε ότι στο βρετανικό ανταλλακτήριο ο άσσος κυμαίνεται στο 1,70. Έχει πάρει από χτες πολύ μεγάλο τζίρο ο άσσος για τα δεδομένα της κατηγορίας. Πάντως και αγωνιστικά προκύπτει ο άσσος, αφού η Τσέστερφιλντ πάει τρένο, βρίσκεται στη πρώτη θέση και έχει πολύ δυνατή έδρα, (10-1-2) μετρά εκεί. Από την άλλη η Μπράντφορντ που ξεκίνησε με άλλους στόχους το πρωτάθλημα, απέχεις μόλις 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και προέρχεται από σερί άσχημων εμφανίσεων. Ο άσσος έχει το πρώτο λόγο αν και νομίζω ότι σύντομα ο ΟΠΑΠ θα τον κατεβάσει.

331 1 1,40
Η Έουπεν μαζί με τη Σαρλερουά και τη Λιρς είναι μακράν οι χειρότερες στο Βέλγιο. Βρίσκεται οριακά πάνω από ζώνη του υποβιβασμού έχοντας μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, με 42 γκολ παθητικό σε 22 παιχνίδια. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 11 παιχνίδια, δεχόμενη μάλιστα κατά μ.ο 2,4 γκολ ανά παιχνίδι. Από την άλλη η Λόκερεν που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, βρίσκεται στη πέμπτη θέση έχοντας όμως και δύο παιχνίδι λιγότερα από τις πιο πάνω ομάδες, προέρχεται από τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, ωστόσο έπαιξε εκτός έδρας με τη πρώτη Άντερλεχτ ( 0-0), εντός με τη δεύτερη Γκενκ (2-2), εκτός με τη Κορτράικ (0-0) και εκτός με τη τρίτη Γάνδη (1-2). Όπως γίνεται αντιληπτό είχε δύσκολο πρόγραμμα. Στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή μετρώντας 7 νίκες σε 10 παιχνίδια (7-1-2). Στο σημερινό παιχνιδι επιστρέφει ο φορ Ντε Κεουλάρ (18/7). Η Λόκερεν κάτι τέτοια παιχνίδια τα καθαρίζει. Πάμε με τον άσσο.

320 2 1,40
Ενδεικτική η πρόταση, απλά δεν βλέπω έκπληξη. Η Παρί δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών καθώς ήδη απέχει 4 βαθμούς από τη πρώτη Λιλ. Από την άλλη η Αρλ είναι ουσιαστικά υποβιβασμένη, σκοράρει μόνο με αίτηση. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, τη στιγμή που η Παρί στο ίδιο διάστημα έχει πετύχει 11. Λογικό σημείο το διπλό.

Καλή τύχη.