Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Καλημέρα και καλή χρόνια. Ασυνήθιστα μεγάλο το κουπόνι για Δευτέρα αλλά ας είναι καλά οι Άγγλοι που παίζουν κάθε δύο μέρες. Για σήμερα πάντως μόνο δύο σημεία έχω ξεχωρίσει τον άσσο της ΚΠΡ και το διπλό της Σαουθάμπτον. Πιο αναλυτικά :

195 1 1,45
Η ΚΠΡ παρ ότι έχασε δίκαια το Σάββατο στην έδρα της Νόριτς με 1-0, εν τούτοις παρέμεινε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην έδρα της παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατή με ρεκόρ (8-3-1) και καλείται να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς γιατί η απόσταση από τους "διώκτες" της ψαλιδίστηκε. Η Μπρίστολ Σίτι από την άλλη μπήκε με το δεξί στο 2011 καθώς νίκησε με 2-0 τη Κάρντιφ και διέκοψε ένα σερί τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, παίρνοντας και ταυτόχρονα μία ανάσα καθώς απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Να πούμε ότι η Σίτι και σήμερα θα έχει απουσίες. Λογικά η ΚΠΡ θα το πάρει το παιχνίδι. Δεύτερη σερί ήττα πάει πολύ για την ομάδα του Γουόρνοκ.

210 2 1,70
Είναι φανερό ότι οι Άγιοι έχουν ανεβάσει στροφές για να χτυπήσουν στα ίσια την απευθείας άνοδο. Προέρχονται από δύο νίκες όπου μοίρασαν τεσσάρες σε Χάντερσφιλντ και Έξετερ αντίστοιχα από την άλλη έχουμε τη Ντάγκεναμ που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και παρ ότι μάχεται σε κάθε παιχνίδι δεν τα καταφέρνει. Στην έδρα της έχει μόλις δύο νίκες σε 8 παιχνίδια. Το μομέντουμ είναι με τη Σαουθάμπτον και έστω από κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να περάσει από την έδρα της Ντάγκεναμ. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων.

Καλή τύχη.