Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων πλέον ανήκει στο παρελθόν και το κουπόνι του στοιχήματος αρχίζει και παίρνει τη κανονική του μορφή. Σήμερα πάντως έχουμε παιχνίδια για το κύπελλο Αγγλίας, Σκωτίας και Γαλλίας. Κατά τη πάγια συνήθειά μου δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ με τα κύπελλα. Πόσο μάλλον που τώρα οι μεν ομάδες της Γαλλίας προέρχονται από αγωνιστική απραξία και οι δε ομάδες της Αγγλίας και της Σκωτίας προέρχονται από ένα 15νθήμερο όπου έπαιζαν κάθε τρεις μέρες. Κατά τα άλλα, πρεμιέρα κάνει και η Κλαουσούρα στο Μεξικό. Ας δούμε λοιπόν τις προτάσεις,

168 2 1,40
Παρ ότι είπα ότι με κύπελλο δεν θα ασχοληθώ, ωστόσο κάνω μία κι μοναδική εξαίρεση στο παιχνίδι της Μοντρόουζ με τη Ντανφέρμλιν , καθώς υπάρχει δεδομένη διαφορά δυναμικότητας αφού τις ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες. Η Ντανφέρμλιν αγωνίζεται στη πρώτη κατηγορία και μάλιστα είναι στη πρώτη θέση και από την άλλη η Μοντρόουζ είναι από τις χειρότερες ομάδας στη τρίτη κατηγορία. Επίσης παρατήρησα ότι έξω παίζεται αρκετά το διπλό, από χτες κιόλας, με την απόδοσή του να σημειώνει σημαντική πτώση σε όλους τους book και πλέον να παίζεται κάτω από 1,40 το διπλό. Ως εκ τούτου, θα πάω στο διπλό, παρακινούμενος από το γεγονός ότι παίζεται πολύ. Το 1,40 του ΟΠΑΠ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν.

202 1 1,50
Πρεμιέρα όπως προείπαμε για τη Κλαουσούρα στο Μεξικό με τη Κρουζ Αζούλ, τη Μοντερέι και τη Σάντος Λαγκούνα να είναι τα τρία επικρατέστερα φαβορί για τη πρώτη τριάδα. Η Κρουζ Αζούλ που έχει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα από το 1998, ενώ τα καταφέρνει περίφημα στο πρωτάθλημα στα πλει οφ τα θαλασσώνει. Φέτος πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι αυτό θα σπάσει και ίσως να είναι η χρονιά αλλά αυτό θα το δούμε. Ενισχύθηκε σημαντικά με 4 παίχτες και έχει πολύ καλό σύνολο. Από την άλλη η Τέκος είναι από τις υποψήφιες για τις τελευταίες θέσεις με πολύ μέτριο ρόστερ, το μόνο ίσως καλό που έχει είναι ο προπονητής της. Αναμενω ότι η Κρουζ Αζούλ θα ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα.

767 2 απλή νίκη 1,55 (εκτός ΟΠΑΠ)
Η Μάλαγα βρίσκεται κυριολεκτικά σε τραγική κατάσταση, έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και η καρέκλα του Ρενέσες τρίζει και μάλιστα πολύ άσχημα. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, παίρνει τα παιχνίδια και ισοβαθμεί στη πρώτη θέση με τη Ρεάλ. Αν και ντέρμπι θα πάω με τους Μπλαουγκράνα που βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η απλή νίκη της Μπαρτσελόνα κυμαίνεται γύρω στο 1,55. Στον ΟΠΑΠ δε μπλέκουμε με το χάντικαπ. Είναι οριακό.

Χαμηλές οι αποδόσεις στα προτεινόμενα σημεία, ξέρω ότι σε κάποιους δεν αρέσει αυτό αλλά ειλικρινά δεν βρήκα κάτι καλύτερο γιατί όπως προείπα δεν είμαι fun των κυπέλλων.

Καλή τύχη.