Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλησπέρα, το ποδοσφαιρικό κουπόνι δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και για αυτό θα ασχοληθώ με το μπάσκετ και το ντέρμπι των αιωνίων.

713 1 1,75 (-7,5)
Αναπόφευκτα το κεντρικό πρόσωπο στο σημερινό ντέρμπι των αιωνίων, είναι ο Βασίλης Σπανούλης στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, φορώντας τη κόκκινη φανέλα. Το κλίμα που αναμένεται να συναντήσει θα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικό και θέλω να ελπίζω ότι δεν θα υπάρξουν έκτροπα. Μένει να δούμε κατά πόσο θα αντεπεξέλθει ο παίχτης σε αυτό το κλίμα, προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα μείνει ανεπηρέαστος. Επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι και η κόντρα των δύο κουμπάρων Ομπράντοβιτς και Ιβκοβιτς στους πάγκους. Το αποψινό ντέρμπι έχει φαβορί και αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Πέρα από κάθε είδους συναισθηματισμούς, όπως και αν το κάνουμε ο παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος του Ολυμπιακού. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Διαμαντίδης θα δώσει κανονικά το παρών, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο και βλέπουμε ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Πόσο μάλλον στο αφιλόξενο ΟΑΚΑ όπου έχει χάσει τα 26 από τα 28 παιχνίδια που έχει δώσει (!!!). Μόνο και μόνο από τη προϊστορία καταλαβαίνει κανείς ότι το ντέρμπι είναι μόνο στα χαρτιά.
Στοιχηματικά, πέρα επαναλαμβάνω από κάθε είδους συναισθηματισμούς, πάω στον άσσο όχι μόνο στην απλή νίκη πους τις εταιρίες του εξωτερικού κυμαίνεται γύρω από το 1,20 αλλά και στο χάντικαπ -7,5 πόντους που έχει και ο ΟΠΑΠ δώσει στο παναθηναϊκό.