Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ update 13:25

Ελάχιστες φορές έχω νευριάσει όταν χάνω κάποιο παιχνίδι, χτες όμως λίγο έλειψε να σπάσω την οθόνη του υπολογιστή από τα νεύρα μου, με την αλλοίωση αποτελέσματος στο Οσέρ Μρσέιγ (αναφερθήκαμε αναλυτικά χτες). Κάπως έτσι το κοράκι που είδε πέναλτι μισό μέτρο έξω από τη περιοχή της Μαρσέιγ, μας στέρησε το απόλυτο. Καθώς Αταλάντα και ΠΑΟΚ επαληθευτήκαν. Μάλιστα, όπως γράφαμε από το πρωί ο ΟΠΑΠ θα έριχνε τόσο τον άσσο της Αταλάντα όσο και το διπλό της Μαρσέιγ, όπερ και εγένετο. Ότι έγινε έγινε και προχωράμε μπροστά,

374 2 1,45
Είναι νομίζω κοινά αποδεκτό ότι ο παναθηναϊκός τις τελευταίες αγωνιστικές επιεικώς δεν βλέπεται. Ωστόσο, κόντρα στον Αστέρα που ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στο γήπεδό του, νομίζω ότι θα πάρει τη νίκη. Η επιστροφή τόσο του Λέτο όσο και του Νίνη θα δώσουν άλλη πνοή στην ομάδα ενώ κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Ορέστης Καρνέζης μιας και ο Τζόρβας δεν τα πάει καλά τελευταία. Ο Καρνέζης προέρχεται από τις ακαδημίες του παναθηναϊκού και απ ότι μαθαίνω είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας με λαμπρό μέλλον. Διπλό λοιπόν έστω και στο 1,45.

343 1 1,95
Η Μπόλτον παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μάντσεστερ Σ. όπου το πάλεψε το παιχνίδι, παραμένει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μέσα στο Ρίμποκ παρουσιάζεται πολύ δυνατή, με μόλις μία ήττα, αυτή από τη Λίβερπουλ, σε 8 παιχνίδια. Βρίσκεται στην 6η θέση και μένει να δούμε αν αυτή η θέση θα αποτελέσει οροφή για τη φετινή Μπόλτον ή αν θα αποτελέσει εφαλτήριο για την διεκδίκηση κάποιας θέσης που οδηγεί σε ευρωπαϊκή έξοδο. Από την άλλη η Μπλάκμπερν μετά τα εφτά που μέτρησε στο Ολντ Τράφορντ, νίκησε με 3-0 της Γουλβς έχοντας αρκετή δόση τύχης. Εκτός έδρας χάνεται, με μόλις δύο νίκες σε οχτώ παιχνίδια. Ουσιαστικά εντός έδρας η Μπλάκμπερν προσπαθεί να μαζέψει τους βαθμούς για την άνετη παραμονή. Δεν είναι και το ευκολότερο σημείο αλλά πιστεύω ότι η Μπόλτον μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.


373 2 1,65
Στην Ανκαραγκούτσου επικρατεί μία χαώδης κατάσταση στα διοικητική και σίγουρα αυτό έχει επηρεάσει τους παίχτες. Μάλιστα ο Οζάλ είπε ότι θέλει να μιλήσει στη διοίκηση για να παραιτηθεί. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τα μέσα Οκτωβρίου. Και δεν είναι μόνο το ότι δεν νίκα, αλλά δεν βλέπεται. Έχει και αρκετές απουσίες σήμερα. Από την άλλη η Φενέρ πάει αρκετά καλά, έχει πατήσει γκάζι τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας τον Άλεξ σε δαιμονιώδη φόρμα και φυσικά δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών καθώς η διαφορά από τη πρώτη Τράμπζονσπορ είναι στο -6. Ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί το γεγονός ότι στην Άγκυρα επικρατεί πολικό ψύχος, η θερμοκρασία θα είναι κοντά στο -6 και υπάρχει πιθανότητα χιονόπτωσης. Απ όποια πλευρά και να το δω το παιχνίδι στο διπλό καταλήγω. Στη τουρκική εταιρία στοιχημάτων το διπλό παίζεται μόλις στο 1,50.

Κλείνοντας να πούμε ότι σήμερα έχουμε τη τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή, εκεί όπου η Εστουδιάντες μετά τη μεγαλειώδη νίκη μέσα στο Μονουμεντάλ, κόντρα στη Ρίβερ κρατά τη τύχη στα χέρια της και αν νικήσει την Αρσεναλ Σαραντί εντός έδρας θα στεφτεί πρωταθλήτρια. Όπως είχα γράψει και παλαιότερα, μιας και τόσο τη Βελέζ όσο και την Εστουδιάντες τις παρακολούθησα σε πολλά παιχνίδια, η Βελέζ ήταν η ομάδα που πρόσφερε θέαμα, που χαιρόσουν να τη βλέπεις από την άλλη η Εστουδιάντες ήταν μία σοβαρή ομάδα που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Έβγαζε μία εμπειρία θα έλεγα και στο κρίσιμο παιχνίδι στο Μονουμεντάλ όπου έπαιξε χωρίς το Βερόν κατάφερε και πέρασε με 0-4. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν πιστεύω ότι θα γκελάρει τελευταία αγωνιστική με την Άρσεναλ Σ εντός έδρας όπου έχει το απόλυτο των νικών (8-0-0). Προσοχή όμως, δεν εννοώ ότι θα κάτσει να χάσει η Άρσεναλ Σαραντί .

Καλή τύχη.