Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τελικά για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε φιλόσοφος ο λαός μας. Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Όπως συνέβη και στο χθεσινό παιχνίδι της Αντάλιασπορ με την Ανκαραγκούτσου, όλοι πέσαμε πάνω στον άσσο, παρασυρόμενοι από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της Ανκαραγκούτσου και από το γεγονός ότι έπεφτε παντού η απόδοση του άσσου και εν τέλει πήγαμε όλοι μαζί κουβά. Κατά τα άλλα χτες στη Βρετανία ήταν ελάχιστα τα παιχνίδια που έγιναν, είχαμε πάρα πολλές αναβολές και όπως γράφουμε κάθε Σάββατο πρωταγωνιστής από εδώ και στο εξής είναι ο καιρός. Να πούμε επίσης ότι και τα τρία σημερινά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και άλλα τόσα στην Ολλανδία έχουν αναβληθεί λόγω του χιονιά. Προσωπικά έχω καταλήξει σε δύο σημεία. Το τρίτο ήταν η Τότεναμ που αναβλήθηκε για να σας είμαι και ειλικρινής.

285 2 1,80
Ποιος θα περίμεν ότι μετά από το πρώτο γύρο η Μπάγερν θα ήταν 17 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τη πρώτη Ντόρτμουντ. Πραγματικά απίστευτο το εύρος της διαφοράς. Από την άλλη βέβαια έχουμε και τη Στουτγάρδη να βρίσκεται στη προτελευταία θέση ! Οι Βαυαροί φαίνεται το τελευταίο διάστημα κάπως να συνέρχονται. Ιδιαίτερα μετά την επιστροφή του Ριμπερί που βοηθά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μετά τη χθεσινή ήττα της Ντόρμουντ, η δίνεται μία πολύ καλή ευκαιρία στη Μπάγερν να ψαλιδίσει κάπως τη διαφορά. Βέβαια και η Στουτγάρδη θέλει τη νίκη καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δεν αρμόζει σε μία ομάδα σαν τη Στουτγάρδη να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η αλλαγή προπονητή με τον Μπρούνο Λαμπαντία να παίρνει τη θέση του Γκρος, αναμένεται να έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Ωστόσο και παρ ότι, ντέρμπι θα πάω με το διπλό. Ασχέτως του ότι παίζεται πολύ, έχει ρίσκο το διπλό καθώς η Μπάγερν έχει να αντιμετωπίσει εκτός του ότι η Στουτγάρδη θα έχει νέο προπονητή στο πάγκο αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία 5 χρόνια έχει πάρει μόνο ένα διπλό. Παρόλα αυτά και επειδή το κουπόνι δεν έχει και πολλές επιλογές θα πάμε με τους Βαυαρούς.

288 2 1,50
Νομίζω ότι γίνεται εύκολα αντιληπτός ο λόγος που πάω στο διπλό του Ολυμπιακού και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αν ολυμπιακός καταφέρει και χάσει το πρωτάθλημα από το Παναθηναϊκό του Φερέιρα θα είναι άξιος της μοίρας του.

Καλή τύχη.