Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Καταντάει λίγο γελοίο το θέμα όταν πιάνεις το διπλό της Άρσεναλ (2,05), την έκπληξη της Έουπεν (3,40) και χάνεις το μικρό άσσο του 1,45 της Έβερτον. Αλλά αυτά έχει το στοίχημα. Πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και σήμερα,

361 2 1,60
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Τσέλσι να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Σάντερλαντ και Μπέρμπιγχαμ αντίστοιχα. Στο παιχνίδι βέβαια με την Μπέρμπιγχαμ η ομάδα του Αντσελότι, έπαιξε καλά, έκανε πολλές φάσεις και το 1-0 σαφέστατα την αδικεί. Μεσοβδόμαδα παίζοντας και με κάποιες αλλαγές νίκησε 2-1 τη Ζίλινα. Στα αγωνιστικά εκτός παραμένουν ο Τέρι (11/0), ο Εσιέν (11/3), ο Λαμπάρντ (3/1), ο Ζιρκόφ (9/0) και αμφίβολος ο Άλεξ (10/1). Στον αντίποδα η Νιουκάστλ είναι φανερό ότι αρχίζει και ξεφουσκώνει από το καλό της ξεκίνημα, τη προηγούμενη αγωνιστική μέτρησε 5 τεμάχια στην έδρα της Μπόλτον. Πέρα από αυτή την αγωνιστική κοιλιά που φαίνεται να διανύουν οι γηπεδούχοι σήμερα θα έχουν τρεις βασικές απουσίες. Τιμωρημένοι είναι οι δύο βασικοί στόπερ ο Κολοτσίνι (14/1) και ο Γουίλιαμσον (14/0) όπως και ο χαφ Μπάρτον (12/1). Τρίτη σερί ήττα για την Τσέλσι, πάει πολύ. Διπλό λοιπόν.

396 2 1,55

Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα εκμεταλλευτεί την χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα πατήσει και πάλι στη κορυφή. Διπλό.

411 2 1,65
Η μάχη του τίτλου ανάμεσα σε Εστουδιάντες και σε Βελέζ έχει πάρει φωτιά. Τη προηγούμενη αγωνιστική η Εστουδιάντες πήρε κεφάλι νικώντας 2-0 την Ουρακάν ενώ η Βελέζ μία μέρα αργότερα κόλλησε στο μηδέν στην έδρα της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Είδα και τα δύο παιχνίδια. Για το παιχνίδι της Εστουδιάντες, όπως το είχα γράψει και στο site, η Εστουδιάντες δεν με εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ίσως φταίει και το γεγονός ότι άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 8 λεπτό και μετά απλά έκανε σωστή διαχείριση, έβαλε και στις αρχές του β ημιχρόνου το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί η ιστορία έλαβε τέλος. Στο παιχνίδι της Βελέζ η Χιμνάσια έπαιξε μαζική άμυνα, μόνο το πούλμαν που δεν είχαν βάλει στην άμυνα με αποτέλεσμα η Βελέζ να μην μπορεί να ξεκλειδώσει την άμυνα. Παρά ταύτα εμμένω στην άποψη που εξέφρασα το προηγούμενο Σ/Κ, ότι η Βελέζ μου αρέσει πιο πολύ σαν ομάδα, βγάζει μεγαλύτερη ποιότητα μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, αυτή η ισοπαλία ίσως της στοιχίσει. Η Ιντεπεντιέτε τώρα, πήρε μεγάλη πρόκριση επί της Λίγκα Κίτο και θα βρεθεί στο τελικό του Σοταμερικάνα. Το κλίμα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό καθώς μετά από πόσα χρόνια η Ιντεπεντιέτε βρίσκεται σε έναν τελικό. Προφανέστατα εκεί θα έχει το μυαλό της και το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να περνά σε δεύτερη μοίρα και για αυτό ο Μοάμεντ αναμένεται να παρατάξει μία αξιόμαχη 11αδα αλλά με κάποιες αλλαγές. Εκτιμώ, ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, η Εστουδιάντες μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ιντεπεντιέτε και να κάνει έτσι το πιο αποφασιστικό βήμα για τη κατάκτηση του τίτλου. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε αρκετές εταιρίες.

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω με update.

Καλή τύχη.