Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Αναμφίβολα από το πρόγραμμα του Σαβ/κου ξεχωρίζει η μητέρα των μαχών, το μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη, το Μπαρτσελόνα Ρεάλ. Μέσι εναντίον Κ. Ρονάλντο και Μουρίνιο εναντίον όλων. Νομίζω ότι τη Δευτέρα η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο. Με όποιο κόσμο και αν έχω μιλήσει όλοι αναμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι. Φυσικά θα τα πούμε αναλυτικά για το el clasico τη Δευτέρα. Στα σημερινά τώρα, έχουμε ήδη πολλές αναβολές, καταρχήν σε όλα τα παιχνίδια στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας λόγω της απεργίας των διαιτητών, σε δύο παιχνίδια στην Αγγλία και σε ένα παιχνίδι στο Βέλγιο λόγω καιρού.

227 2 2,05
Η Άρσεναλ προέρχεται από την δεύτερη κολλητή ήττα κόντρα στη Μπράγκα εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι όπου το παρακολούθησα, και ειλικρινά η Άρσεναλ δεν βλεπόταν. Ίσως να έκανε και τη χειρότερή της εμφάνιση φέτος. Το ρποηγούμενο Σάββατο παρ ότι βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 στο Λονδρέζικο ντέρμπι με τη Τότεναμ κατάφερε και έχασε τελικά με 2-3. Παρά ταύτα, δεν αναιρώ αυτό που έγραψα τη τρίτη, ότι φέτος ίσως να είναι η χρονιά των κανονιέρηδων, διότι πότε άλλοτε θα βρουν σε τέτοια κατάσταση τις άλλες τρεις μεγάλες ; Εκτός έδρας η Άρσεναλ έχει το καλύτερο απολογισμό στη Premier League, με (4-2-1) και πάει στο Βίλα Πάρκ να αντιμετωπίσει μία αποδεκατισμένη Άστον Βίλα. Εκτός είναι ο Χέσκι (6/1), ο καλύτερός της παίχτης ο Πετρόφ (9/1), ο Ρίο Κόκερ (10/0), ο Σίντγουελ (4/0) , ο Αλμπρινγκτον (11/3), ο Κουεγιάρ (2/0) και ο Μπεγιέ (3/0)έχει και δύο ακόμα αμφίβολους. Βέβαια οι χωριάτες, όπως είναι το προσωνύμιο τους, είναι αήττητοι στην έδρα τους. Ωστόσο, μιλάμε για μία ομάδα με μικρό βάθος στο πάγκο, αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι και μεταξύ άλλων μεσοβδόμαδα έχει και σημαντικό παιχνίδι, τον προημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Μπέρμπιγχαμ. Το 2,05 του διπλού και πόσο μάλλον το 2,20 που κυκλοφορεί στο εξωτερικό μου φαίνεται αρκετά δελεαστικό και θα το τιμήσω.

247 1 1,45
Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκης για την Έβερτον είναι ήδη πολλά και ζητείται ανάκαμψη και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο αντίπαλος, η Γουεστ Μπρόμιτς, προσφέρεται για κάτι τέτοιο αφού πέραν της δεδομένης διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, εκτός έδρας η Μπρόμιτς χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της (1-2-4) ενώ στο σημερινό παιχνίδι θα έχει και 4-5 απουσίες. Αναμενόμενα, πάντως, χαμηλά ο άσσος.

329 Χ 3,40 2 4,30
Προφανέστατα όπως βλέπεται και από τις αποδόσεις ρισκάρουμε με αυτό το σημείο. Η Βέστερλο βρίσκεται στη 10η θέση με 23 βαθμούς και εντός έδρας μετρά μόλις δύο νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Από την άλλη η Έουπεν το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει από το πάτος της βαθμολογίας. Μόλις μία ήττα τις τελευταίες 5 αγωνιστικές, μέσα στις οποίες έριξε μία εξάρα !!! στη Σιντ Τρούιντεν, τρία σε Σαντάρ και Κορτράικ. Αναμφίβολα το μομέντουμ είναι μαζί της και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το μεγάλο μπαμ μέσα στην έδρας της Βέστερλο όπου θα έχει και 4 απουσίες, εκ των οποίων οι τρεις βασικοί.

Καλή τύχη.