Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Αισίως φτάσαμε στη πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπίονς Λιγκ όπου σε αρκετούς ομίλους η υπόθεση πρόκριση έχει σχεδόν ξεκαθαρίσει και απλώς παίζεται η πρώτη ή δεύτερη θέση. Στα σημερινά παιχνίδια, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει στοιχηματικά πρόγραμμα για αυτό και θα κρατήσω μόνο το διπλό της Άρσεναλ.

103 2 1,75
Οι κανονιέρηδες προέρχονται από την ήττα στο Λονδρέζικο ντέρμπι με 3-2 από την Τότεναμ , σε ένα παιχνίδι όπου παρ ότι προηγήθηκαν με 2-0 εν τέλει έχασαν. Ωστόσο, φέτος με τη κατάσταση που επικρατεί στη Premier League, δηλαδή με τα χάλια της Λίβερπουλ, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Τσέλσι και με μία μετριότατη Μάντσεστερ ίσως και να είναι η χρονιά του Βενγκέρ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ πάει αρκετά καλά και αν σήμερα περάσει νικηφόρα από τη Πορτογαλία, θα εξασφαλίσει και τη πρωτιά στον όμιλο. Ο Αλσατός τεχνικός ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές (3-4 το πολύ) αλλά η 11αδα που θα παρατάξει θα είναι δυνατή. Στον αντίποδα η Μπράγκα θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να μπει στο κόλπο της πρόκρισης (λέμε τώρα ... πιο πολύ σε θαύμα μοιάζει) μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες και παράλληλα να ξεπλύνει, όσο γίνεται, τη βαριά ήττα στη πρεμιέρα στο Λονδίνο, εκείνο το 6-0. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, δεν τα πάει καθόλου καλά, βρίσκεται στη 10η θέση με απολογισμό 4-2-5. Έχοντας την εικόνα του παιχνιδιού στο μυαλό μου αν δεν μπει κάποιο γρήγορο γκολ, από ένα σημείο και έπειτα η Μπράγκα θα βγει μπροστά και η Άρσεναλ στις αντεπιθέσεις είναι μανούλα. Καλό το διπλό στο 1,75, σε ένα γήπεδο το οποίο δεν θα είναι γεμάτο.

Υπενθυμίζω ότι όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, με εξαίρεση το παιχνίδι της Τσέλσι, παίζονται και ως μονά αποδεκτά και στον ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.