Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ Ο ΓΚΜΟΧ

Μετά τη νέα γκέλα κόντρα στη Λάρισα ο Κοζανίτης τεχνικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το παναθηναϊκό. Προσωπικά, εμμένω στα όσα έχω γράψει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το παναθηναϊκό ότι δηλαδή είναι καλός προπονητής, δουλευτεράς και έχει μέλλον πλην όμως άπειρος. Όσο για την επιλογή Γκμοχ, είναι η καλύτερη δυνατή και ουδέν μονιμότερο του προσωρινού ....

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ παναθηναϊκός αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Η δήλωση του Νίκου Νιόπλια:

Ο κ. Νιόπλιας, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ παναθηναϊκός για την πρόσληψη του Γκμοχ ως υπηρεσιακού προπονητή

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά.»