Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Με εξαίρεση την έκπληξη στο παιχνίδι της Κοπενχάγη με τη Μπαρτσελόνα, τα υπόλοιπα αποτελέσματα στα χθεσινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ κύλησαν φυσιολογικά. Από το σημερινό πρόγραμμα σαφέστατα ξεχωρίζει η μάχη του Μιλάνου ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρεάλ. Η επιλογή μου θα είναι η δυάδα με τα διπλά της Μαρσέιγ και της Ρεάλ.

137 2 1,55
Η Μαρσέιγ απόψε θέλει νίκη και μόνο νίκη κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου ώστε να πιάσει στη δεύτερη θέση τη Σπαρτάκ Μόσχας που δύσκολα κόντρα στη Τσέλσι θα πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η Ζίλινα αν δεν έκανε τις αλλαγές ο Πλατινί, επ ουδενί πολύ δύσκολα θα συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρία παιχνίδια τρεις ήττες. Την επόμενη αγωνιστική η Μαρσέιγ ταξιδεύει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας. Όπερ και σημαίνει ότι αν πάει σε αυτό το παιχνίδι με την έως τώρα διαφορά, δηλαδή των τριών πόντων, πολύ δύσκολα θα πάρει τη πρόκριση αφού θα πρέπει να νικήσει από 0-2 και πάνω ώστε να καλύψει και την ήττα του πρώτου αγώνα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, αν σήμερα οι Μασσαλοί δεν νικήσουν, οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση θα είναι ελάχιστες. Ως εκ τούτου πάω το διπλό.

138 2 2,15
Η Ρεάλ είναι φανερό ότι έχει πατήσει γκάζι, μοιράζει τριάρες, τεσσάρες και εξάρες. Είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, οι κακές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν αποτελούν πλέον μία κακή παρένθεση. Στο πρώτο παιχνίδι στο Μπερναμπέου, η βασίλισσα κέρδισε εύκολα του Μιλανέζους με 2-0 και αν ήταν λίγο πιο προσεχτική θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ. Η Ρεάλ που είναι πρώτη στον όμιλο, αν σήμερα ο Άγιαξ δεν κερδίσει περνάει στην επόμενη φάση. Ωστόσο, όλοι λίγο ως πολύ ξέρουμε τον χαρακτήρα του Μουρίνιο. Δεν μπορεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι μέσα στο Μιλάνο να κατέβει αδιάφορος. Η Ρεάλ θα ψάξει και το γκολ το οποίο θα είναι το 700 στο Τσάμπιονς Λιγκ/κύπελλο πρωταθλητριών. Απουσίες πλην των μακροχρόνιων, δεν έχει ο Μουρίνιο. Στον αντίποδα η Μίλαν που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Άγιαξ απόψε θέλει τη νίκη ώστε να αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του Αίαντα στην υπόθεση πρόκριση. Βέβαια οι συνθήκες δεν είναι ευνοικές για τους Ροσονέρι. Και αυτό διότι προέρχεται από κακές εμφανίσεις, το Σάββατο έχασε εύκολα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό. Έχει και κάποιες απουσίες. Οι παίχτες τα βάζουν δημόσια με τον Αλέγκρι για τον τρόπο που στήνει την ομάδα. Πρώτος και καλύτερος ο DJ , ε συγνώμη ο Ροναλντίνιο ήθελα να πω. Παρ ότι μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι, βλέποντας την εικόνα των δύο ομάδων οδηγούμαστε σαφέστατα προς το διπλό. Το 2,15 του ΟΠΑΠ το θεωρώ fair. Κατά συνέπεια διπλό.

Καλή τύχη.